仙道彰 发表于 2017-2-18 22:37:55

嘻嘻,其实都唔算贵,应该唔系个个人都完全需求所有连载资源的

朕鉎 发表于 2017-2-18 22:45:09

有点贵,连载完结可以平D就好囖,雪点少咗积分都会减少,希望~积分~同~雪点~分开计好滴咯。

XYYYHTM 发表于 2017-2-18 22:53:10

漫步 发表于 2017-2-18 21:26
我唔觉得有乜咁矛盾既然叫得水区当然天南地北话题都可以倾,难道一定要国家同世界大事先可以倾啊?
动漫 ...

嗯,可能讲得有啲唔啱。其实我想话,有水区係到,就避免不了低级水贴嘅出现。唔可以版规规定唔可以发无意义嘅帖子,就禁止人地吹水。

我唔係反对加价,我係反对单纯利用价格提高大家嘅发帖量而个谂法。因为大家被逼发帖嘅时候,好多帖子嘅质量并不高,好多都係低级水帖。太多嘅低级水帖感觉会影响论坛。
我觉得可以通过活动之类吸引潜水党上水,假如有比较感兴趣嘅话题我觉得都会有潜水党上水一齐参与讨论嘅。

不过假如你想通过加价使发资源帖赚取雪点显得有意义,其实都係一个好办法,只不过:第一,只要求其水下签个到拿个红包都够用有凸,咁其实雪点依然係无乜用;第二,要睇下其他人会唔会跟住做。我觉得大部分嘅老资源都唔会加价,假如新嘅资源都唔跟足住你嘅谂法去做,咁其实而个做法都係白费心机。

wulove 发表于 2017-2-18 23:01:36

漫步 发表于 2017-2-18 21:53 static/image/common/back.gif
VIP又点快法?你做过VIP?

vip 紅包,簽到會多一點,還有雪點送,以前好似有點卷沖值,現在不知還有沒有了!!

cindy8712 发表于 2017-2-18 23:17:07

咁要努力儲先得~~~~

索尼神教 发表于 2017-2-18 23:23:02

好黑http://www.deainx.net//mobcent//app/data/phiz/default/20.png飘社正式与国内网游同步更新,动漫(道具)收费/手动滑稽

ss史仔 发表于 2017-2-18 23:29:47

觉得收费都几合情理,支持支持

威兹曼 发表于 2017-2-18 23:32:25

吓到我即刻睇睇自己有几多雪点

漫步 发表于 2017-2-18 23:49:36

XYYYHTM 发表于 2017-2-18 22:53
嗯,可能讲得有啲唔啱。其实我想话,有水区係到,就避免不了低级水贴嘅出现。唔可以版规规定唔可以发无意 ...
帖子有没意义纯粹以个人标准衡量有时候你觉得没意义人地觉得有,帖子质量与数量系可以并存关键差在管理者有没管理好

1.随便签到领红包够用有凸,呢个情况只系假设你平时只睇一两套动画
2.而家主要资源发布人依然系我,难听啲讲我就系垄断除非我收山乜都唔发其他人又唔跟我做法咁先算白费心机
连载资源长期免费提供养成啲人食惯免费午餐而家突然要收费预咗反应大好正常

漫步 发表于 2017-2-18 23:53:22

wulove 发表于 2017-2-18 23:01
vip 紅包,簽到會多一點,還有雪點送,以前好似有點卷沖值,現在不知還有沒有了!!

某VIP连续3日签到/普通红包1雪点
页: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: 连载资源从即日起每集收费10雪点