micwck 发表于 2017-2-28 13:15:18

lookerpc 发表于 2017-3-1 18:03:16

呵呵,看来不能潜水,要经常出来水一水赚雪点才可以了

yjdtx 发表于 2017-3-1 18:05:26

提升用户质量,减少潜水党 伸手党 盗链党,支持~\(≧▽≦)/~

tom12345 发表于 2017-3-2 06:15:59

每集10的话要努力回帖

pudding 发表于 2017-3-3 14:55:33

{:7_252:}睇完了~~原来有新福利仲有新改革哈哈哈
睇来想偷懒都唔的了哈哈哈:P:P:P:P本来想赚到5千雪点之后就潜水靠银行哈哈
宜家要落力下吹水做任务买资源啦{:7_247:}{:7_247:}水友睇哩度,一起加油啊~

nhgbl 发表于 2017-3-5 07:40:12

呢个计划都几好,冇咩意见,支持

席如风 发表于 2017-3-5 15:13:01

inber 发表于 2017-3-8 08:55:43

XYYYHTM 发表于 2017-2-18 22:53
嗯,可能讲得有啲唔啱。其实我想话,有水区係到,就避免不了低级水贴嘅出现。唔可以版规规定唔可以发无意 ...
雖然你兩個分別代表支持同反對, 但我覺得係兩樣嘢, 不過以你嘅立場係可以反對壇主嘅

你嘅係
立場: 單純資源收費並唔能夠令飄雪變得更"好"
原因: 水帖質量下降

壇主嘅
立場: 回收雪點, 鼓勵發帖, 保持論壇活躍度
原因: 雪點成為動機

你兩個講嘅情況都可能發生
既然你已經表達左意見, 無論壇主接唔接受都應該點到即止, 停止討論 (呢個唔係命令, 而係建議)

因為呢張帖正式黎講唔算係論壇公告, 而係樓主作為發佈者嘅個人通告
作為飄雪嘅原創人其實佢再收多啲都合理, 呢點你已經同意左
佢亦無用壇主身份強制所有資源收費
而咁多人有意見(不論正面負面), 只係證明左佢嘅高產量

之於對壇論嘅負面影響, 等發生左先再諗對策
我相信佢心裡有數 (應該要有)

yuymdshd 发表于 2017-3-11 12:48:36

支持漫步大人,虽然暂时我还没有飘雪网盘帐号

cooltlz 发表于 2017-3-12 01:13:25

虽然我好鬼穷,但为咗资源我都会为论坛人气努力的
页: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25
查看完整版本: 连载资源从即日起每集收费10雪点