jianglan 发表于 2017-2-17 22:27:32

好吧,连网盘都错过申请的我,默默等:L

noname 发表于 2017-2-17 22:31:43

ashima 发表于 2017-2-17 22:23
其實有冇計劃可以睇到呢一期更新幾多集,好似TXB每年都有個預估播出集數,咁咪唔使理佢哋,寫個 ...
咁未就係漫步想大家出黎吹水囉!你唔肯吹水,就唔好買漫步資源囉!你估錄果個唔辛苦,已加基本免費,只是叫你出黎水夠雪點買!你接受唔到可以買其他師兄出的資源!係咁多!只是自己高見{:7_245:}乜都應份比你的嗎?等同網盤都是自己睇準時間登記,但阿寶都係成日出黎講野,金句,人類總要重複同樣的錯誤,網盤每次開放注冊,永遠都係咁!

spicyrice 发表于 2017-2-17 22:32:51

漫步 发表于 2017-2-17 22:18
哆啦A梦断断续续无可能一贴更新完,就好似2014年播一季隔两年又播一季没理由搵返两年前旧帖继续更新
海 ...

你咁講我明,但我理解的依然係以電視台個播放嚟分,如果係咁就最好有參考俾人,無謂D人日後真係借嚟嘈

hygoodboy 发表于 2017-2-17 22:34:08

朕鉎 发表于 2017-2-17 15:42
一集10雪点真嘅贵咗D喇,希望,1-5雪点一集好D囖,封顶100雪点。唔系雪点再多唔够用噶。收藏几部长篇都 ...

可能还会有其他朋友会录影同合成呢,买其他人的资源就可以啦!:lol

wulove 发表于 2017-2-17 22:35:23

對新人有壓力,普通就上百雪點,長遍還上千雪點,老用家可不大問題,不過很多新人來說就很多了

feng 发表于 2017-2-17 22:39:33

FCmario 发表于 2017-2-17 22:41:16

{:7_238:}睇来长篇收唔起

sailee 发表于 2017-2-17 22:58:23

fd3870 发表于 2017-2-17 18:29 static/image/common/back.gif
一个组合日日都去冇压力

哈哈我地一定冇压力啦其他人就唔知啦http://www.deainx.net//mobcent//app/data/phiz/default/04.pnghttp://www.deainx.net//mobcent//app/data/phiz/default/04.png

670019812 发表于 2017-2-17 23:06:34

以后要多回帖才行咯:)

Cdot 发表于 2017-2-17 23:11:10

支持漫步兄的決定,一直以來也認為雪點的用處低,除了個別會員提供資源時,會設雪點限制外,其他的基本上都是可以任意下載的,只要回帖就可以了,有時候也不知賺這麼多雪點有何用處,雖然每集都要雪點購買就有點意外,但是起碼不會賺來沒用。
页: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 连载资源从即日起每集收费10雪点