22266436 发表于 2017-2-17 17:13:14

yanjiejie 发表于 2017-2-17 16:20
这样做 等于富人更富 穷人更穷咯。
   我觉得造成雪点不流通的原因 系果D囤积雪点成万以上D人(平时又小家 ...

老细,你甘讲我就要话你两句啦!边个雪点过W噶t坛友五系自己辛苦稳返来噶?就算没发资源都过W噶坛友人地都系辛苦回帖赚噶雪点,我系辛苦合成分享比大家赚噶雪点,又五系贪,又五系抢!有咩理由要无条件益其他人?分享资源噶背后要用几多时间去合成你有没想过?
楼上系典型噶仇富心理啊,越仇富越穷,越穷越仇富!恶性循环啊!不要妒忌他人,做好自己本分就好啦!{:7_248:}

22266436 发表于 2017-2-17 17:15:04

咲硕 发表于 2017-2-17 16:54
人地辛辛苦苦搵嚟嘅咁点解你唔识去搵,唔发资源冇原创梗喺话穷啦 又唔活跃D呢几点你边点做到。

讲的好,唔好好发资源赚雪点反而妒忌人地雪点多,典型仇富心理,越仇富越穷,越穷越仇富,真系顶距五顺,以为人地合成分享资源五使消耗时间咩~~~~

noname 发表于 2017-2-17 17:16:24

yanjiejie 发表于 2017-2-17 16:20 static/image/common/back.gif
   我觉得造成雪点不流通的原因 系果D囤积雪点成万以上D人(平时又小家 ...

我有分享,點相罵唔分享資源果d囉!仲有漫步品質有保證,唔該想清楚先講野

22266436 发表于 2017-2-17 17:16:48

ninjaki 发表于 2017-2-17 15:12
睇黎 潛水員 要上水面嘞。水區呢排好靜,所以贊成大大做法。

睇黎遲啲 求雪點 帖應該唔少嘞。

水区宜家已经波涛汹涌了,记得坐稳D啊

fd3870 发表于 2017-2-17 17:19:31

慢慢签到就搞掂

cayenneand 发表于 2017-2-17 17:29:42

好采还有点雪点剩,米时就死火拉

sailee 发表于 2017-2-17 17:31:16

fd3870 发表于 2017-2-17 17:19
慢慢签到就搞掂

簽到噶話有排先有啊{:9_363:}至少要嘍埋紅包加回帖先可以啊。

漫步 发表于 2017-2-17 17:46:32

yanjiejie 发表于 2017-2-17 16:20
你呢种好明显共产主义人地有钱点解一定要益你?如果有本事你都可以发靓嘢资源捞一笔
一直以来连载资源免费下载造成签到红包党摞住4-5千点就可以玩过世然后日日潜水
我而家就系想逼潜水党上水

yanjiejie 发表于 2017-2-17 17:55:26

漫步 发表于 2017-2-17 17:46
你呢种好明显共产主义人地有钱点解一定要益你?如果有本事你都可以发靓嘢资源捞一笔
一直以来连载资源免 ...

话说宜家D无良老板成日加班 你叫人家点样上水呢
唔通呢度D人全部都系喜洋洋啊。

ashima 发表于 2017-2-17 18:02:07

奉神猪 发表于 2017-2-17 13:33
雷漫

{:10_443:}係咪要拍霍爾街隻狼。...

PS:講翻正題,收費係對貢獻者嘅尊重{:10_442:}
页: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 连载资源从即日起每集收费10雪点