22266436 发表于 2017-2-17 18:07:35

yanjiejie 发表于 2017-2-17 17:55
话说宜家D无良老板成日加班 你叫人家点样上水呢
唔通呢度D人全部都系喜洋洋啊。

老细,其实 你都有近7000雪点,基本上五使愁五够用啦,基本上都够买晒论坛里所有资源啦

漫步 发表于 2017-2-17 18:10:01

yanjiejie 发表于 2017-2-17 17:55
话说宜家D无良老板成日加班 你叫人家点样上水呢
唔通呢度D人全部都系喜洋洋啊。
遇到无良老细个可能得你自己褂唔系点解大反应?咁顺便比个机会你脱宅囖
一集收你10点好过分?签到个就有啦 不如我比10点你帮我录制、压制、上传一条龙服务我大赚了

22266436 发表于 2017-2-17 18:10:25

sailee 发表于 2017-2-17 17:31
簽到噶話有排先有啊至少要嘍埋紅包加回帖先可以啊。

快去银行提现啊,你存有4W几雪,飘雪隐形超级大富豪啊;P

fd3870 发表于 2017-2-17 18:15:57

火钳留名算

feng 发表于 2017-2-17 18:16:26

feng 发表于 2017-2-17 18:20:27

sailee 发表于 2017-2-17 18:21:22

問題黎了。 人地發資源上传資源都要時間。你以為發資源唔洗時間整啊。天下冇免費噶午餐咯而且漫步大冇理由要免費服務我地大家啊。要得到點都要付出多少代價啊。

dkmi 发表于 2017-2-17 18:23:39

見到張貼,明智之舉+舉腳讚成http://www.deainx.net//mobcent//app/data/phiz/default/12.png

gjx2007821 发表于 2017-2-17 18:24:17

睇黎要勤力d咯

漫步 发表于 2017-2-17 18:25:23

sailee 发表于 2017-2-17 18:21
問題黎了。 人地發資源上传資源都要時間。你以為發資源唔洗時間整啊。天下冇免費噶午餐咯而且漫步大冇 ...

雪点对我没作用我目的唔系雪点。。。
页: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 连载资源从即日起每集收费10雪点