cubjohnson 发表于 2017-2-19 16:12:23

甘样日日要签到和吹水先够数睇动漫。。。加油

bdestiny 发表于 2017-2-19 17:08:12

其实有个建议就是第一集的时候先不收费,比大家睇下先喜欢的第二集更新起就收费。(几时开始收费可以弹性调节)

noel1130 发表于 2017-2-19 17:39:24

noname 发表于 2017-2-19 11:45
直係做果個唔辛苦!你選集數下載,直是出邊下載唔齊,黎e邊搵返缺少集數麻煩比雪點是支持辛苦壓 ...

從一開始我也說支持收費,只是覺得這樣收費制度上是有問題。再者,為什麼不可以是從其他地方來到這裡?一定要支付所有集數不是不合理嗎?

noel1130 发表于 2017-2-19 17:39:35

noname 发表于 2017-2-19 11:45
直係做果個唔辛苦!你選集數下載,直是出邊下載唔齊,黎e邊搵返缺少集數麻煩比雪點是支持辛苦壓 ...

從一開始我也說支持收費,只是覺得這樣收費制度上是有問題。再者,為什麼不可以是從其他地方來到這裡?一定要支付所有集數不是不合理嗎?

sailee 发表于 2017-2-19 18:26:22

noel1130 发表于 2017-2-19 17:39
從一開始我也說支持收費,只是覺得這樣收費制度上是有問題。再者,為什麼不可以是從其他地方來到這裡?一 ...

對於你噶問題。漫步大人已經講過啦。
引用返俾你知道。 以下係漫步大人所講噶哦。
而家唔系街市买菜你想要几多就比几多你资源链接一般以文件夹方式分享没得单独买某一集
TVB每次播哆啦A梦都系播52集所以收520点,火影万年长篇嘢电视台都唔会一次播晒所以按季收例如一季50集就收500点单

漫步 发表于 2017-2-19 18:53:07

假如你中意食鱼皮你去街市买条鱼然后同老板讲我只想买鱼皮鱼肉唔要
我只付鱼皮嘅钱鱼肉你自己处理人地会睬你?

lab4014 发表于 2017-2-19 19:21:03

`
D雪點好快用晒

hikaruyin 发表于 2017-2-19 19:25:10

遲了兩日才發現這新規則,看來冰封的雪點會花得很快{:9_374:}

hikaruyin 发表于 2017-2-19 19:26:44

仙道彰 发表于 2017-2-18 22:37
嘻嘻,其实都唔算贵,应该唔系个个人都完全需求所有连载资源的

但想收晒所有資源的人就…

7vii 发表于 2017-2-19 19:32:03

暂时来讲冇咩压力
页: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: 连载资源从即日起每集收费10雪点