朕鉎 发表于 2017-2-17 15:42:10

一集10雪点真嘅贵咗D喇,希望,1-5雪点一集好D囖,封顶100雪点。唔系雪点再多唔够用噶。收藏几部长篇都冇喇,雪点减少仲扣积分添。坛主发嘅资源都要回帖先睇到下载,已经保持论坛活跃度,希望会采纳喇。

wai008 发表于 2017-2-17 15:42:50

影響不算太大, 有興趣才要, 無興趣就不要, 也算是好事, 以免硬盤下載太多下了又不想睇的東西, 低質數的片又可以放棄, 這個計劃實在太好了.

漫步 发表于 2017-2-17 15:48:49

spicyrice 发表于 2017-2-17 14:59
想問連載劇可唔可以散賣?
例如多啦A夢咁,我剩係想要一集,都硬性要俾520?
另外,用返多啦A夢做例子,4 ...
而家唔系街市买菜你想要几多就比几多你资源链接一般以文件夹方式分享没得单独买某一集
TVB每次播哆啦A梦都系播52集所以收520点,火影万年长篇嘢电视台都唔会一次播晒所以按季收例如一季50集就收500点单

验证码 发表于 2017-2-17 15:50:46

好似感觉有点贵,

yanjiejie 发表于 2017-2-17 16:20:14

这样做 等于富人更富 穷人更穷咯。
   我觉得造成雪点不流通的原因 系果D囤积雪点成万以上D人(平时又小家气到死 都唔愿意罗D雪点益街坊 明明有这么多)
      应该同时出台新规 去处理凡雪点成万D人咯

0101a 发表于 2017-2-17 16:42:25

呢招真係絕
长篇收費好誇張
定會唔會所有50集以上都收500,咁好似好啲http://www.deainx.net//mobcent//app/data/phiz/default/34.png

Dwyane 发表于 2017-2-17 16:44:50

我都觉得活跃D就好~

咲硕 发表于 2017-2-17 16:54:29

yanjiejie 发表于 2017-2-17 16:20
这样做 等于富人更富 穷人更穷咯。
   我觉得造成雪点不流通的原因 系果D囤积雪点成万以上D人(平时又小家 ...

人地辛辛苦苦搵嚟嘅咁点解你唔识去搵,唔发资源冇原创梗喺话穷啦 又唔活跃D呢几点你边点做到。

235795561 发表于 2017-2-17 17:01:34

收费系应该噶,支持

神之影 发表于 2017-2-17 17:11:24

这个做法不错!
页: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 连载资源从即日起每集收费10雪点