monkey880525 发表于 2012-8-24 09:47:23

机战和高达类似?

异世奇人 发表于 2012-8-24 09:53:15

kristos 发表于 2012-8-24 08:43 static/image/common/back.gif
异世.套机动战舰音轨.果日你讲完.我隔日就传咗上嚟.不过比人叼完我.我就删咗啦.

[比人叼] 谁人甘串啊! 在论坛里说粗口! 可以的话,请实时举报! 谢谢合作!

不过如果是私人PM的话,我无力管辖! 所以.....{:9_322:}

那样说,机舰音轨看来没行了!

菲莉絲 发表于 2012-8-24 10:06:02

异世奇人 发表于 2012-8-24 09:53 static/image/common/back.gif
[比人叼] 谁人甘串啊! 在论坛里说粗口! 可以的话,请实时举报! 谢谢合作!

不过如果是私人PM的话, ...
係咪講緊超三個套呀? {:9_311:} 上次佢公開發帖補檔仲要收錢被基拉店長發現了講左幾句

kristos 发表于 2012-8-24 10:35:07

菲莉絲 发表于 2012-8-24 10:06 static/image/common/back.gif
係咪講緊超三個套呀?上次佢公開發帖補檔仲要收錢被基拉店長發現了講左幾句
唔关基拉店主事.係另外果个.我超级讨厌果个人.

kristos 发表于 2012-8-24 10:35:46

异世奇人 发表于 2012-8-24 09:53 static/image/common/back.gif

不过如果是私人PM的话, ...

又唔算係比人叼.只不过佢讲野.我十分讨厌.所以索性删.以后都唔会再搞咩补档嘅野.

异世奇人 发表于 2012-8-24 10:41:47

kristos 发表于 2012-8-24 10:35 static/image/common/back.gif
又唔算係比人叼.只不过佢讲野.我十分讨厌.所以索性删.以后都唔会再搞咩补档嘅野.

甘样睇来没办法了,又要自己动手丰衣足食了!哎,想做下伸手党都甘难葛现在! {:9_322:}

kristos 发表于 2012-8-24 10:43:32

异世奇人 发表于 2012-8-24 10:41 static/image/common/back.gif
甘样睇来没办法了,又要自己动手丰衣足食了!哎,想做下伸手党都甘难葛现在!

对唔住啊异世.我果份都缺16集.{:9_379:}

异世奇人 发表于 2012-8-24 10:47:41

kristos 发表于 2012-8-24 10:43 static/image/common/back.gif
对唔住啊异世.我果份都缺16集.

超三兄没做16集吗! 您的缺16集!{:9_349:}

kristos 发表于 2012-8-24 10:51:01

异世奇人 发表于 2012-8-24 10:47 static/image/common/back.gif
超三兄没做16集吗! 您的缺16集!

我都唔係好清楚.应该超三係齐噶.
我合成果阵可能手残.漏合.之后冇检查到.
到依家睇先发现.16集冇粤语.原来份音频又删咗...

异世奇人 发表于 2012-8-24 10:55:45

kristos 发表于 2012-8-24 10:51 static/image/common/back.gif
我都唔係好清楚.应该超三係齐噶.
我合成果阵可能手残.漏合.之后冇检查到.
到依家睇先发现.16集冇粤语.原 ...

算了,我决定自己去合了,录像版貌似还是可以下载到的!
页: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21
查看完整版本: [Reborn][原创][机战OG Animation][日粤双语][OVA3集全][内挂4style Sub]