勇者罗兰 发表于 2022-9-9 01:13:13

wai008 发表于 2022-9-7 22:52
都系果句, 字面意思 缺失共100

甘你要断章取义都冇办法噶{:7_243:}

toppanda 发表于 2022-9-9 11:46:11

1-96的dvd珍藏版吗{:9006:}

wind6 发表于 2022-9-9 16:07:20

勇者罗兰 发表于 2022-9-7 01:16
我都想佢得,实际上,各种粤国台日加埋,估计都齐唔到一套大山版
而有D集数想要标清都冇,有声都冇得玩
...

标清都冇嘅唔知可唔可以通过AI修复解决
想集齐全套已经係冇可能嘅事喇,我记得大山之前仲有一个嘅,呢个就真係完全绝版。

wai008 发表于 2022-9-9 18:01:52

勇者罗兰 发表于 2022-9-9 01:13
甘你要断章取义都冇办法噶

大家對字面理解不同.

勇者罗兰 发表于 2022-9-10 15:39:54

wind6 发表于 2022-9-9 16:07
标清都冇嘅唔知可唔可以通过AI修复解决
想集齐全套已经係冇可能嘅事喇,我记得大山之前仲有一个嘅,呢个 ...

跑唔郁,而且底差,修极都有限
嗯,幻之版得少量画面
https://www.bilibili.com/video/BV1M54y1U7Zr?p=10&vd_source=0435b250c690f2f8684e939dd00c9bf1

TY0614 发表于 2022-9-10 15:42:54

謝謝樓主提供資源!!

勇者罗兰 发表于 2022-9-10 16:06:55

wai008 发表于 2022-9-9 18:01
大家對字面理解不同.

你D理解方式比较独特啰

wai008 发表于 2022-9-11 14:36:57

勇者罗兰 发表于 2022-9-10 16:06
你D理解方式比较独特啰

我比較直接, 見字直解, 個腦通常不帶出去.

wind6 发表于 2022-9-11 16:43:04

勇者罗兰 发表于 2022-9-10 15:39
跑唔郁,而且底差,修极都有限
嗯,幻之版得少量画面
https://www.bilibili.com/video/BV1M54y1U7Zr?p= ...

不过水田版都喺度对啲旧内容进行翻新,幻之版好似默剧噉

t5813770 发表于 2022-9-12 14:14:04

哆啦A夢時光機之前有收藏过:lol
页: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: [原創]哆啦A夢時光機/多啦A梦/叮噹/叮当 大山版[双粤日][1-175][缺失若干 共100]