勇者罗兰 发表于 2020-3-9 20:54:31

[原創合成][超魔神英雄传/超魔神英雄傳][粤国台日][LDRip][第01-02 更新中]

影片名称:超魔神英雄传/超魔神英雄傳
影片集數:2集(1-2 更新中)
影片格式:MKV (640X480)
音頻格式:AAC TVB粤语(记忆中系贴吧,冇21所以唔使问有冇,除非有奇迹)      
               AAC 台X2 & 国(当年文件名写)
               AAC 日语
字幕语言:简繁内挂
存放网盘:百度
死档日期:要问度娘,失效可以PM我
【內容簡介】:知噶都应该知道。。。唔搬啦

其实系魔1开坑前就整左D,原本冇霖过甘快放上黎,想等BD资源噶。不过发生左D事,纯好奇结果。{:7_246:}
原本霖住最近噶预热重播,都会有约10集BD版,点知佢又唔系用BD版去播。而且细节好似仲不如当年版本,所以今次噶系以前噶480P版本。
反而佢配噶字幕,译名系飞云,所以都有D价值噶,虽然得约10集,果断攞左黎用,自己对过下,应该冇乜太大问题,有问题噶可以下面留言或者PM我
日后有更好会洗版,目前不定期更新,重心先系魔1。。。买前慎重

至于剪左乜,其实剪完都系继续唔系好记得,麻雀系原罪,多数都系佢俾人剪。不过听翻台配,果D位竟然系度。
缺失地方补左日语,补左中间过场,补左日版OPED同预告,原本想换民间翻唱版本,不过懒,算啦{:7_243:}

更新日志
20.03.09 第01-02集

警告:禁止轉載,嚴禁上傳到在線視頻網站,謝謝合作。
如發現上述行為立即停止更新!
<< 免 責 聲 明 >>
● 下載鏈接 僅供網路測試,無任何販售行為及獲得任何利益。
● 本檔案的提供純為試看或試聽用途,請勿作商業上之用途。
● 請於下載完後24小時內自行將其檔案刪除,請購買支持正版。
● 若私自散佈造成任何法律責任,本人將對以上內容恕不負責。
**** Hidden Message *****

勇者罗兰 发表于 2020-3-9 20:54:49

前排梗系自己啦{:7_243:}

圆醍醐 发表于 2020-3-9 22:13:16

{:9_321:}第三季合成版

chrisrex 发表于 2020-3-9 22:46:46

边个嘅麻雀{:7_253:}

时过境迁 发表于 2020-3-9 23:43:11

非常怀念的动漫,谢谢您的分享

皇晓月 发表于 2020-3-10 00:00:42

超赞吖!!!!!

Pasu 发表于 2020-3-10 00:02:33

第三季都有合成版啰噃

Lucky 发表于 2020-3-10 00:18:35

多谢分享超魔神英雄传合成版

girlwin 发表于 2020-3-10 00:18:44

fatfat 发表于 2020-3-10 00:22:47

魔神英雄傳好好看
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原創合成][超魔神英雄传/超魔神英雄傳][粤国台日][LDRip][第01-02 更新中]