hingchun 发表于 2020-1-30 23:56:54

勇者罗兰 发表于 2020-1-30 16:41
你系指VCD粤之类?

或者其他台

勇者罗兰 发表于 2020-1-31 03:38:41

hingchun 发表于 2020-1-30 23:56
或者其他台

香港其他台有冇播就唔知,内地就好多台播过,不过系国语接{:7_243:}

t5813770 发表于 2020-1-31 14:06:57

成30年的珍贵品:loveliness:

hingchun 发表于 2020-1-31 19:14:16

勇者罗兰 发表于 2020-1-31 03:38
香港其他台有冇播就唔知,内地就好多台播过,不过系国语接

粵語當然要等香港台

goku94 发表于 2020-2-2 01:39:08

竟然有粵語版。非常感謝樓主。

angela 发表于 2020-2-2 09:33:04

Thank you so much

Kayosef 发表于 2020-2-2 09:40:27

Thanks 樓主上載,但第44集好似有點問題,不能完全播放。可以從新上載嗎?

勇者罗兰 发表于 2020-2-2 15:56:04

Kayosef 发表于 2020-2-2 09:40
Thanks 樓主上載,但第44集好似有點問題,不能完全播放。可以從新上載嗎?

我头先试过下载,冇问题哦{:7_246:}。不能完全播放系指播到某个位播唔到,系边个时间点呢,定系打唔开呢。其它集会唔会同情况呢。另外识唔识睇哈希值,我本地文档噶见截图

你试下对比一唔一样,我头先下载过对比都系一致

cmwong 发表于 2020-2-2 16:46:32

勇者罗兰 发表于 2020-2-2 15:56
我头先试过下载,冇问题哦。不能完全播放系指播到某个位播唔到,系边个时间点呢,定系打唔开呢 ...
第44集用 PotPlayer 同 MPC-HC 都睇到無問題喎

勇者罗兰 发表于 2020-2-2 18:51:01

cmwong 发表于 2020-2-2 16:46
第44集用 PotPlayer 同 MPC-HC 都睇到無問題喎

跟住我试埋度盘在线,好似都正常{:7_232:}
只可以等佢回复啦
页: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: [原創合成][魔神英雄传1/魔神英雄傳1][粤国日][BD720P][第01-29、44集 更新中]