神之影 发表于 2020-1-17 09:57:02

勇者罗兰 发表于 2020-1-16 22:32
依个又系事实噶。。。我后黎落sfeo或者seed啰
其实好似系评论见到有人话sfeo系当初11 D人黎噶,而且两 ...

sfeo系乜?

matt519 发表于 2020-1-17 16:06:20

太好了,辛苦楼主的付出!谢谢楼主热心分享!

勇者罗兰 发表于 2020-1-17 16:20:45

dkmi 发表于 2020-1-17 09:49
其實,都唔係架!諗住,你唔會咁快更新落去住。起碼,三日後嘅事

前面可能会快过后面{:7_243:}

勇者罗兰 发表于 2020-1-17 16:24:38

dkmi 发表于 2020-1-17 09:49
乜嘢係畫中畫呢?

电视画面里边仲可以开多个画面睇其他台,2000后(?)好似几流行。。。不过用机顶盒后,果个功能基本冇用

勇者罗兰 发表于 2020-1-17 17:21:25

神之影 发表于 2020-1-17 09:57
sfeo系乜?

我见间中发噶资源,下面评论有人讲前身系佢地。。。有时D人仲话自己知道就好,低调D{:7_243:}

dkmi 发表于 2020-1-18 02:00:35

勇者罗兰 发表于 2020-1-17 16:20
前面可能会快过后面

咁樣講,莫非你有全集{:9_375:}

dkmi 发表于 2020-1-18 02:01:15

勇者罗兰 发表于 2020-1-17 16:24
电视画面里边仲可以开多个画面睇其他台,2000后(?)好似几流行。。。不过用机顶盒后,果个功能基本冇用

聽你咁樣講,有D印象以前曾經見過一次

勇者罗兰 发表于 2020-1-18 02:40:37

dkmi 发表于 2020-1-18 02:00
咁樣講,莫非你有全集

你睇我1楼最下面更新说明果度,就知冇啦,只可以讲过半数有啰{:7_243:}

勇者罗兰 发表于 2020-1-18 02:42:09

dkmi 发表于 2020-1-18 02:01
聽你咁樣講,有D印象以前曾經見過一次

以前几多人有,不过依家用唔到啰,开就两个都一样,除非睇自带果几个台,不过边个甘无聊

良家宅男 发表于 2020-1-18 03:15:06

辛苦楼主的付出!谢谢楼主热心分享!
页: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: [原創合成][魔神英雄传1/魔神英雄傳1][粤国日][BD720P][第01-29、44集 更新中]