FTZOTOF 发表于 2018-7-19 14:22:40

漫步 发表于 2018-7-19 14:20
咁你又下载到客户端?100M以内可以用网页下载

我用舊版客戶端下;P
一般如果多檔我就會客戶端批量下,單個檔多數用網頁下;P

oo9 发表于 2018-7-19 14:56:19

漫步 发表于 2018-7-19 14:07
你确认個檔冇100MB?
个软件86M,都唔得网页下载。。
原来系未登陆。。。。:L

7532159 发表于 2018-7-19 15:08:46

漫步 发表于 2018-7-19 14:20
咁你又下载到客户端?100M以内可以用网页下载
應該有bug,無登入下載任何檔案都會提示大過100MB…試了幾次先發現原來係自動登出了…{:9_382:}

breeze2046 发表于 2018-7-19 15:11:56

之後係咪都可以用網頁版上載檔案?

話時話 網主會唔會提高網盤單一檔案嘅最大容量 畢竟有啲檔案大過2GB 就算壓縮咗都未必細過2GB

漫步 发表于 2018-7-19 15:18:41

FTZOTOF 发表于 2018-7-19 14:22
我用舊版客戶端下
一般如果多檔我就會客戶端批量下,單個檔多數用網頁下

你根本没登录网页版

漫步 发表于 2018-7-19 15:19:57

7532159 发表于 2018-7-19 15:08
應該有bug,無登入下載任何檔案都會提示大過100MB…試了幾次先發現原來係自動登出了…

的确系咁,未登录统一提示100M限制。。。

漫步 发表于 2018-7-19 15:22:35

breeze2046 发表于 2018-7-19 15:11

話時話 網主會唔會提高網盤單一檔案嘅最大容量 畢竟有啲檔案大過2GB 就 ...
上传依然用网页版而且只要自己账号内文件都可以直接网页下载
至于2G大小比较适合,个档太大无论上传还是下载都容易断。。。

harrysai 发表于 2018-7-19 15:23:13

尋日先申請飄盤帳號,都仲未試呢,今晚要翻屋企裝下客戶端試下先得。

7532159 发表于 2018-7-19 15:28:01

breeze2046 发表于 2018-7-19 15:11

話時話 網主會唔會提高網盤單一檔案嘅最大容量 畢竟有啲檔案大過2GB 就 ...

分卷壓縮…

chouyet 发表于 2018-7-19 16:22:38

马上开始用客户端!!!现在立刻!!!
页: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 飘盘普通用户有限度重新开放网页版下载