benyiheng 发表于 2015-2-1 22:17:27

点解36集后面未有粤语噶,搞到我搞日版睇,现在睇紧第二季咯

TV8231 发表于 2015-2-1 22:21:11

Thank you
好耐冇睇運動類型動漫

GameOne 发表于 2015-2-1 22:53:01

benyiheng 发表于 2015-2-1 22:17
点解36集后面未有粤语噶,搞到我搞日版睇,现在睇紧第二季咯

{:7_243:} 追哩种片好辛苦嘅,你睇啲公仔画得咁丑样叫人点睇啊~~~
{:7_221:} 其实我很喜欢国配的小野田的说,配的超投入的说

GameOne 发表于 2015-2-1 22:55:42

nwfb1657 发表于 2015-2-1 22:21
Thank you
好耐冇睇運動類型動漫

{:7_243:} 其实一啲都唔好睇,你睇啲公仔画得咁丑样就知道啦。冇型男冇靓女叫人点睇落去啊~~~

benyiheng 发表于 2015-2-2 11:21:23

GameOne 发表于 2015-2-1 22:53
追哩种片好辛苦嘅,你睇啲公仔画得咁丑样叫人点睇啊~~~
其实我很喜欢国配的小野田 ...

觉得都OK,系御堂筋画都真系恶心恶心哈哈~~~~~~~
但漫画版的今泉真系画得好差好差

GameOne 发表于 2015-2-2 16:46:11

benyiheng 发表于 2015-2-2 11:21
觉得都OK,系御堂筋画都真系恶心恶心哈哈~~~~~~~
但漫画版的今泉真系画得好差好差

漫画版画风嘅弱泉畀我感觉更加似个少爷仔,反观动画版嘅人设特色出唔到来
反正这部动画能在看脸社会强权之下存活已经不错了{:7_243:}

benyiheng 发表于 2015-2-2 21:30:31

GameOne 发表于 2015-2-2 16:46
漫画版画风嘅弱泉畀我感觉更加似个少爷仔,反观动画版嘅人设特色出唔到来
反正这部动画能在看脸社会强权 ...

甘多运动噶漫画和动画,呢部都可以算成功架拉

ruiqukq 发表于 2015-2-3 13:10:31

谢谢分享,难得有合成

bluemochi 发表于 2015-2-12 04:00:32

thanks for sharing..!!!

A-kin 发表于 2015-2-12 04:35:17

好似幾好睇喔...
页: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: [飙速宅男][粵日雙語][1080P MKV][共38集](更新至第35集)