kristos 发表于 2014-7-5 01:08:10

i007 发表于 2014-7-4 22:35
Alex讲的呢个「srtedit」方便d

{:9_380:}收到.多谢7爷提醒.下次搞繁体简体双字幕就用佢.

kristos 发表于 2014-7-5 01:08:37

alexz220 发表于 2014-7-4 22:37
早就完坑啦,
我MUX完刪左。

{:9_379:}佢合咗好似未发上嚟吧?

i007 发表于 2014-7-5 01:42:53

kristos 发表于 2014-7-5 01:08
收到.多谢7爷提醒.下次搞繁体简体双字幕就用佢.

头先打开睇过,工具栏都喺直接用Word的样式,感觉就喺提取了其功能出嚟咁

kristos 发表于 2014-7-5 01:58:22

i007 发表于 2014-7-5 01:42
头先打开睇过,工具栏都喺直接用Word的样式,感觉就喺提取了其功能出嚟咁

{:9_374:}原来係咁.咁都係用word直接搞好D...
係啦.唔知道你有冇勇者王fianl.录影或者DVD档呢?

i007 发表于 2014-7-5 02:07:44

kristos 发表于 2014-7-5 01:58
原来係咁.咁都係用word直接搞好D...

唔喺咁意思,呢个喺方便d的,Word喺要自己手动复制文本的,呢个唔使

i007 发表于 2014-7-5 02:08:13

kristos 发表于 2014-7-5 01:58
原来係咁.咁都係用word直接搞好D...

勇者系列我冇睇过,所以都唔多清楚

kristos 发表于 2014-7-5 02:09:10

i007 发表于 2014-7-5 02:07
唔喺咁意思,呢个喺方便d的,Word喺要自己手动复制文本的,呢个唔使

{:9_374:}原来係咁.我以为係冇咁方便.啱啱删咗添.....

kristos 发表于 2014-7-5 02:09:53

alexz220 发表于 2014-7-4 22:11
隨便GOOGLE個工具批量轉仲好啦,例如srtedit。

alex兄.唔知你揾唔揾到勇者王fianl GGG嘅片源呢?12集果个..

wingwww 发表于 2014-7-5 08:02:04

alexz220 发表于 2014-7-5 08:57:52

kristos 发表于 2014-7-5 01:08
佢合咗好似未发上嚟吧?

未掛。
页: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: [原创][单集试看][机动战士高达Seed Destiny HD Remaster][简体中文][1280 X 720][01]