i007 发表于 2014-7-4 21:58:48

alexz220 发表于 2014-7-4 11:05
我覺得唔會再睇,就刪左啦

只爱UC纪元,对seed系列无爱?

i007 发表于 2014-7-4 22:00:29

kristos 发表于 2014-7-3 19:51
比你我果阵係点就点.我冇搞过..
你识得又唔帮我转埋喔.......

MS Word/WPS Word可以转繁简啊

alexz220 发表于 2014-7-4 22:10:59

i007 发表于 2014-7-4 21:58
只爱UC纪元,对seed系列无爱?

Seed主角之外嘅元素好多都唔錯,
Destiny同Freedom好型。
Destiny唔鍾意飛鳥 真。

高達目前淨系KEEP 0083 0080 08MS 機動武神傳 Unicorn
四部OVA加部超級系。

alexz220 发表于 2014-7-4 22:11:41

i007 发表于 2014-7-4 22:00

隨便GOOGLE個工具批量轉仲好啦,例如srtedit。

i007 发表于 2014-7-4 22:16:52

alexz220 发表于 2014-7-4 22:11
隨便GOOGLE個工具批量轉仲好啦,例如srtedit。

呢个好!thx

i007 发表于 2014-7-4 22:20:18

alexz220 发表于 2014-7-4 22:10
Seed主角之外嘅元素好多都唔錯,
Destiny同Freedom好型。
Destiny唔鍾意飛鳥 真。

Freedom我都觉好型

kristos 发表于 2014-7-4 22:25:48

i007 发表于 2014-7-4 22:00

{:9_374:}以后先试下.呢个计划胎死腹中啦...
超三已经完坑..等佢发布...

Bosskon 发表于 2014-7-4 22:34:55

终于见到有高达铺头

i007 发表于 2014-7-4 22:35:45

kristos 发表于 2014-7-4 22:25
以后先试下.呢个计划胎死腹中啦...

Alex讲的呢个「srtedit」方便d

alexz220 发表于 2014-7-4 22:37:34

kristos 发表于 2014-7-4 22:25
以后先试下.呢个计划胎死腹中啦...

早就完坑啦,
我MUX完刪左。{:7_243:}
页: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: [原创][单集试看][机动战士高达Seed Destiny HD Remaster][简体中文][1280 X 720][01]