hzhhzh 发表于 2012-7-6 16:35:48

为左下音频,又要刷分咯

异世奇人 发表于 2012-7-6 16:40:12

blueeyes 发表于 2012-7-6 14:58 static/image/common/back.gif
竟然係咁!?
咁你叻過我了!我懷疑我連【偽】既一半都冇~

其实我也系玩过下游戏才喜欢上的!

动漫基本上没睇过!

ky2000 发表于 2012-7-6 16:44:28

速度真系驚人支持支持:D

blueeyes 发表于 2012-7-6 16:51:00

异世奇人 发表于 2012-7-6 16:40 static/image/common/back.gif
其实我也系玩过下游戏才喜欢上的!

动漫基本上没睇过!

我都是後來才知道佢係遊戲出身。{:9_371:}
個陣只係睇左TVB呢個OVA1,睇唔明所以冇咩愛…{:9_367:}
但又未至於唔鍾意,而且佢d畫靚,我細個已經儲埋好多佢d野,所以而家都係有繼續儲。{:9_406:}

异世奇人 发表于 2012-7-6 16:57:21

blueeyes 发表于 2012-7-6 16:51 static/image/common/back.gif
我都是後來才知道佢係遊戲出身。
個陣只係睇左TVB呢個OVA1,睇唔明所以冇咩愛…
但又 ...

我喜欢上亏的另一个主要原因就系那首主题曲:
http://v.youku.com/v_show/id_XOTk5ODEwODQ=.html

听下去好大气,还感觉到很热血!{:9_328:}

blueeyes 发表于 2012-7-6 17:04:35

异世奇人 发表于 2012-7-6 16:57 static/image/common/back.gif
我喜欢上亏的另一个主要原因就系那首主题曲:

佢d歌係幾好聽,我個陣唔知頭唔知路都買左隻佢既CD~http://www.yoyocici.com/biaoqing50/BQ174_yoyo.gif

不明生物LT 发表于 2012-7-6 18:46:01

异世你可以再快点吗.......{:9_366:}你嘅速度可以跟得上某位赛亚人了....{:9_311:}其实系我自己太慢太懒了,惭愧.....

ko999 发表于 2012-7-6 18:48:17

还是要努力拿积分~~{:7_238:}

异世奇人 发表于 2012-7-6 18:55:12

不明生物LT 发表于 2012-7-6 18:46 static/image/common/back.gif
异世你可以再快点吗.......你嘅速度可以跟得上某位赛亚人了....其实系我自己太慢太懒了, ...

今天又要搞一部冷门动漫了!

刚考完时,就要来野了,等到我累了,就要考您地顶上了!

不明生物LT 发表于 2012-7-6 19:03:55

异世奇人 发表于 2012-7-6 18:55 static/image/common/back.gif
今天又要搞一部冷门动漫了!

刚考完时,就要来野了,等到我累了,就要考您地顶上了!

冇你咁快嘅速度呀,拖了这么久都没完成....
唔得,真的要开始动工了......潜水{:9_377:}
页: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
查看完整版本: 【原创】【已补档】【櫻花大戰~櫻華絢爛~】【粤日双语版】