673343904 发表于 2024-3-15 23:54:54

[原創][多啦A夢大電影2000太陽王傳說][TVB粵語/繁簡字幕][全1集][MKV-1080P][mytv下載版]

【影片名稱】:多啦A夢大電影2000太陽王傳說
【集      數】:全1集
【視頻格式】:mytvsuper web-dlx265 1080P
【影片大小】:2.50GB
【語言字幕】:TVB粵語/繁簡SRT字幕
【素材提供】:神秘人下載
【死檔時間】:百度雲,鏈接自然死

**** Hidden Message *****

跳盡無悔 发表于 2024-3-16 00:29:53

wulove 发表于 2024-3-16 00:09
tvb 播過的都是重新配音??

[多啦A夢年代]
惑星之謎*、迷宮之旅、夢幻三劍士:TVB配完之後出碟
天方夜譚*、雲之國*:TVB配完之後,黃鳳英重新配小夫之後出碟
宇宙漂流記、太陽王傳說、翼之勇者、機械人王國、風之使者、Stand By Me 2:TVB自家配音;同戲院上映完之後碟版收錄嘅唔同

貓狗時空傳(M25)-新恐龍(M40):都係直接買公映版
宇宙小戰爭2021、天空的理想鄉:TVB未買

*3/16:myTV未出返;天方夜譚同雲之國未知會係邊個小夫嘅版本

wulove 发表于 2024-3-16 00:09:48

tvb 播過的都是重新配音??

snzt 发表于 2024-3-16 00:10:40

呢一集精彩,仲有埋TVB配音

wynners 发表于 2024-3-16 00:10:46

第二個來支持你,加油!;P

dkmi 发表于 2024-3-16 00:11:59

似乎,每日都有得睇哆啦A夢電影啊!

过期春药 发表于 2024-3-16 00:23:35

下个俾个女试下

aibici18 发表于 2024-3-16 00:27:29

多谢分享,辛苦了

李白酒 发表于 2024-3-16 00:30:29

太陽王終於有喇

李白酒 发表于 2024-3-16 00:31:06

跳盡無悔 发表于 2024-3-16 00:29
[多啦A夢年代]
惑星之謎*、迷宮之旅、夢幻三劍士:TVB配完之後出碟
天方夜譚*、雲之國*:TVB配完之後,黃 ...

我想問呢套有無帶台標噶?
页: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: [原創][多啦A夢大電影2000太陽王傳說][TVB粵語/繁簡字幕][全1集][MKV-1080P][mytv下載版]