la8645047 发表于 2023-10-1 00:35:11

我选择3号

为帅云澈 发表于 2023-10-1 00:35:42

我都觉得1号好咯,其他几个觉得有点单调咯,如果你哋再整好点,有科技感点我可能都选你哋嘅~{:7_243:}

漫步 发表于 2023-10-1 00:38:03

1号作品做了少少修改,将APP改成粤社区。

NikoKwan 发表于 2023-10-1 00:47:33

7號,因為夠型

kplam 发表于 2023-10-1 00:59:17

我覺得2號不錯

嗰個人 发表于 2023-10-1 01:01:06

1號截止,我以為未過完1號都仲可以提交,點知冇得玩添。{:7_260:}

mao_mile 发表于 2023-10-1 01:08:29

app的话,嗯……5号吧(字的梯度渐变弄明显点或者四色渐变会挺不错的,拖影颜色可以深点),6号真好粤省事{:6_177:}

DayZZinG 发表于 2023-10-1 01:14:04

漫步 发表于 2023-10-1 00:38
1号作品做了少少修改,将APP改成粤社区。

我見1號最多票, 應該會得到最後勝利, 恭喜先~:lol

我提出少少建議, 由於主要用淺色系, 手機上可能會睇唔到D字, 可能D字要轉用深色系, 之不過只係我個人睇法:P

漫步 发表于 2023-10-1 01:20:35

nicomill 发表于 2023-10-1 01:14
我見1號最多票, 應該會得到最後勝利, 恭喜先~

我提出少少建議, 由於主要用淺色系, 手機上可能會睇唔 ...

已经测试过粤梦缘三个字缩放后都好清楚粤社区就认真睇先睇到不过呢句可以当佢透明

字嘅颜色需要配合返主题颜色,如果深色字感觉好奇怪

DayZZinG 发表于 2023-10-1 01:25:14

漫步 发表于 2023-10-1 01:20
已经测试过粤梦缘三个字缩放后都好清楚粤社区就认真睇先睇到不过呢句可以当佢透明

字嘅颜色需要配合返主 ...

咁睇到粤梦缘就得, 其他真係冇乜所謂嘅:lol
页: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 论坛手机APP图标设计比赛--投票结束