noddyy 发表于 2013-10-4 11:59:22

qweiop7352 发表于 2013-10-4 11:55
原来系甘,租借版同正式发行版有咩唔同呢?

听讲呢个的租借版分别唔大,正式版只系多D特典甘

qweiop7352 发表于 2013-10-4 12:07:10

noddyy 发表于 2013-10-4 11:59
听讲呢个的租借版分别唔大,正式版只系多D特典甘

甘就好D,等正式版出左,到时唔使重新对校过{:9_364:}

rangiku 发表于 2013-10-4 12:12:44

既然你咁快手,咁我就......{:9_378:}

wulove 发表于 2013-10-4 12:29:34

noddyy 发表于 2013-10-4 11:31
支持下,但我都系继续等年尾的正式发行版先睇了

我自己都合左套RAW DVDRIP ....因為現在得銀光做BDRIP 加上銀光BD版 入面整左好多字幕= =所以冇用到 期待沒沒字幕的BD版.........

noddyy 发表于 2013-10-4 12:31:20

wulove 发表于 2013-10-4 12:29
我自己都合左套RAW DVDRIP ....因為現在得銀光做BDRIP 加上銀光BD版 入面整左好多字幕= =所以冇用到 期待 ...

起码等多两个几月可能现有raw流出

阿JIE 发表于 2013-10-4 12:40:58

都喺入来支持下喇,毕竟喺多啦迷{:9_405:}

遊戲天王 发表于 2013-10-4 12:47:30

兄弟,我路過入來支持你既作品先{:9_358:}

守护星 发表于 2013-10-4 13:05:45

终于都上传完喇!弊...啱啱霖起我将前面的东映出版社剪咗,可能会唔不能对齐{:9_371:}

ryowong 发表于 2013-10-4 13:19:12

叮噹又有新電影版我十分支持!?

qweiop7352 发表于 2013-10-4 13:31:44

守护星 发表于 2013-10-4 13:05
终于都上传完喇!弊...啱啱霖起我将前面的东映出版社剪咗,可能会唔不能对齐

DVD虽然剪左东映果10秒,反而仲加长左开到头“UXXXX”,所以剪少少开头,就同BD对齐了,好简单
页: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: [2S](原创合成 粤日双语)《哆啦A梦剧场版2013:秘密道具博物馆》BDRIP HAVC720P-MP4