zgt029 发表于 2013-10-2 12:27:00

果断支持:)

zgt029 发表于 2013-10-2 12:27:22

果断支持:)

windbo 发表于 2013-10-2 14:09:54

noddyy 发表于 2013-10-2 00:52
状况之外,翻去慢慢跟贴,千万唔好删贴。
PS怀念当初论坛上一批的管理组

n版,请问今次系属于管理层内讧吗?以前有过吗?不过讲真的,实习版主居然扣正式版主分,十分稀奇

noddyy 发表于 2013-10-2 14:12:10

windbo 发表于 2013-10-2 14:09
n版,请问今次系属于管理层内讧吗?以前有过吗?不过讲真的,实习版主居然扣正式版主分,十分稀奇

第一次,咩都有第一次了,吸收下經驗都幾好呀

classical 发表于 2013-10-2 18:06:24

noddyy 发表于 2013-10-2 01:08
又系我错

觉对唔係你嘅错 你做得好啱 係我错唔遵守版规

fd3870 发表于 2013-10-2 20:32:51

classical 发表于 2013-10-2 00:14
讨论D咩呢 我小学都未毕业真係唔知讲咩吖 不过我可以做反面教材用哩惊醒D人要遵守版规嘅(我嗰负10冰点係 ...

证明各版主有辛勤劳动过

classical 发表于 2013-10-2 21:06:52

fd3870 发表于 2013-10-2 20:32
证明各版主有辛勤劳动过
冇错 D版主个鼻仲灵敏过你个猫鼻 我之前喺N个月至前唔小心发多咗张帖都畀人差出嚟 真係好做得嘢吖

kyo1983 发表于 2013-10-2 21:56:33

网络其实同现实都一样,需要河蟹,哈哈

fd3870 发表于 2013-10-2 22:42:25

classical 发表于 2013-10-2 21:06
冇错 D版主个鼻仲灵敏过你个猫鼻 我之前喺N个月至前唔小心发多咗张帖都畀人差出嚟 真係好做得嘢吖

其实有时回复无知点解会出两贴一般唔系太离谱就叫佢修改帖子就得啦

classical 发表于 2013-10-2 23:03:20

fd3870 发表于 2013-10-2 22:42
其实有时回复无知点解会出两贴一般唔系太离谱就叫佢修改帖子就得啦

我试过2次 我发觉有时候我发输入完字之后点击回复如果延迟咗一下 你喺嗰时再点多下回复就会有好大机会重复发帖 如果你唔睇嘅话喺唔会知道嘅 我试过2次喇 第一次就被咬喇
页: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 点名批评以下两人