monoegg 发表于 2023-1-7 09:22:12

yespsp 发表于 2023-1-6 22:38
免费只有一半,剩下的你们自己努力合成了

唔理其他,起碼你分享左兩季,多謝先

Sawyer 发表于 2023-1-7 09:43:56

yespsp 发表于 2023-1-6 22:37
免费了还想讲詐騙

你自己睇下你嘅雪点收入啦 讹咗一堆人雪点 你根本冇退翻雪点俾人 仲唔系讹人?

60231569 发表于 2023-1-7 10:34:19

片源證明同埋合成證明都冇, 一開始收費完又冇退雪比人, 樓主你自己都有得睇番收入記錄架, 但你睇都唔睇有邊個購買你附件就直接轉免費, 呢種情況都可算係先斬後奏啦{:9_348:}, 其實呢個帖子應該被移走, 甚至可以扣番樓主你雪點都得啦{:9_392:}

Sawyer 发表于 2023-1-7 10:57:29

60231569 发表于 2023-1-7 10:34
片源證明同埋合成證明都冇, 一開始收費完又冇退雪比人, 樓主你自己都有得睇番收入記錄架, 但你睇都唔睇有邊 ...

呢个片源 去PT站睇咗下 就系Disney+嘅片源 Disney+有粤配版而且片源都系720P 仲一样都系MKV

摆明就系摞人嘅片源当自己嘅东西了 其实佢都唔系第一次咁了

60231569 发表于 2023-1-7 11:30:27

Sawyer 发表于 2023-1-7 10:57
呢个片源 去PT站睇咗下 就系Disney+嘅片源 Disney+有粤配版而且片源都系720P 仲一样都系MKV

摆明就系 ...
原來係咁啊, 唔怪得一被人話下載回來的就即刻怕咗啦, 真係不是合成{:9_310:}

验证码 发表于 2023-1-7 11:41:38

甘昨天的4季,同今日噶有乜唔同

kcstudio 发表于 2023-1-7 16:19:59

哩個經典~

hcy 发表于 2023-1-7 18:53:59

好怀念的片

Oasis 发表于 2023-1-7 22:47:42

經典,多謝樓主分享

yespsp 发表于 2023-1-8 00:04:28

这里很搞笑:D
页: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: [原創合成][免费][小熊維尼曆險記] [硬中字粵語配音][1-2季集数不全][720p]