pxpxcw 发表于 2013-9-13 14:32:00

[原創] 機動戰士高達第08MS小隊:米拉的報告書 [粵日雙語][BDRIP]

【名稱】機動戰士高達第08MS小隊:米拉的報告書【原名】機動戦士ガンダム 第08MS小隊 ミラーズ・リポート
【格式】MKV (1472x1080)
【片源】PD (x264 8bit mp4 rev4)【音頻】VCD-M4A粤語2.0+AAC日語2.0【粵配】博意影業:1999年【字幕】漫遊繁簡+DVD簡中【大小】1.52GB【空間】百度網盤(僅音頻字幕)+微雲【其他】+其實已經有人用另一小體積BD片源整過,我有收,不過作者冇po呢度,見最近得閑所以自己又整下
+TVB版(2003)已失傳
+VCD是真雙聲道
+本片有BT發佈,可轉載,但轉載時請加上出處
+引用某版主的話,發帖找資源不容易,請不要入來灌水吹水,純粹想路過攞分的,唔該去吹水專貼!
【校對】
+換ED
【截圖】

【下載】
**** Hidden Message *****

pxpxcw 发表于 2013-9-13 15:34:08

王仁里 发表于 2013-9-13 15:09
→_→ 你是不是想吵架→_→ 而且我用迅雷下载更本没速度。。。而且我的积分已经足够了→_→ 我回复当然会 ...

只是你比我感覺太水!

王仁里 发表于 2013-9-13 14:50:46

→_→ 坐坐沙发先→_→

pxpxcw 发表于 2013-9-13 15:03:10

王仁里 发表于 2013-9-13 14:50
→_→ 坐坐沙发先→_→
純粹路過攞分的話請到吹水區!

ペヤじ☆ve 发表于 2013-9-13 15:09:51

我想问下E集 系OVA? 定系 咩黎?{:9_349:}我系超3度 收藏噶12集 里面 好似冇E集!

王仁里 发表于 2013-9-13 15:09:58

pxpxcw 发表于 2013-9-13 15:03
純粹路過攞分的話請到吹水區!
→_→ 你是不是想吵架→_→ 而且我用迅雷下载更本没速度。。。而且我的积分已经足够了→_→ 我回复当然会下载→_→ 只是迟早的问题。。。
刚刚去4shared下有速度了→_→

kristos 发表于 2013-9-13 17:23:29

果断要洗版收藏呢个版.唔知道我之前收果个.係唔係就係路比兄讲果个版......

kyo1983 发表于 2013-9-13 17:26:48

呢个喺未都属于高达系列的?

kristos 发表于 2013-9-13 17:30:36

路比兄.唔知道可唔可以提供一下片源地址呢?
百度里面见到得斋因为.我呢度又用唔到4shared..

classical 发表于 2013-9-13 18:44:27

kyo1983 发表于 2013-9-13 17:26
呢个喺未都属于高达系列的?

兄弟你连08小队都未睇过 tvb以前有播过架 虽然主角机唔係好似seed咁劲1抽10 但係都几好睇 结局又够感人 你作为一个高达迷一定要睇返
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原創] 機動戰士高達第08MS小隊:米拉的報告書 [粵日雙語][BDRIP]