zzy123rh 发表于 2022-8-26 14:38:07

希望有更多高清的金田一!!!

classical 发表于 2022-8-26 14:53:48

金田一系列嘅动画我真係好少睇啊,多谢楼主分享

bayman 发表于 2022-8-26 20:02:28

meto 发表于 2022-8-25 18:43
大佬啊,EVA有官方蓝光版啊,官方版好过所谓AI多多声。
唔通链接入边嘅内容係AI,唔系BDRIP?话时话,我 ...

睇過下舊劇場版BD版
個畫面震到暈

TV8231 发表于 2022-8-27 23:45:47

meto 发表于 2022-8-25 07:33 static/image/common/back.gif
@luking@TV8231 想不到半夜有人下,你们下载版本第18集 ATV音轨有问题,请重下 飛騨機關屋敷殺人事件 Fil ...

感謝樓主,收倒!

msi54 发表于 2022-8-29 11:15:05

继续支持合成金田一,真人版:$:$

meto 发表于 2022-8-29 11:31:40

msi54 发表于 2022-8-29 11:15
继续支持合成金田一,真人版

真人版本身有官方蓝光,合黎做乜啊,动画卖唔出,连DVD都冇出齐,呢D先叫阴公。

msi54 发表于 2022-8-29 11:34:58

meto 发表于 2022-8-29 11:31
真人版本身有官方蓝光,合黎做乜啊,动画卖唔出,连DVD都冇出齐,呢D先叫阴公。

冇 高清粤语版本,,我收藏720p,,睇到眼都蒙:'(

meto 发表于 2022-8-29 11:48:26

https://www.deainx.me/thread-88639-1-1.html
金田一真人版蓝光 今年下半年发售,等啦,到时应该会有人流出片源,再等人合成,以后唔使眼矇啦{:6_191:}

chris.k 发表于 2022-8-30 06:09:56

真人版第一二季出完蓝光,等埋呢套出

meto 发表于 2022-8-30 07:32:30

chris.k 发表于 2022-8-30 06:09
真人版第一二季出完蓝光,等埋呢套出

TV动画 148 集会有BD计划?官方连DVD都唔肯出齐,成148集起码5个box,每个box 4张蝶,确定有好多人买?{:6_148:} 不过如果有TV蓝光计划一般会起 netflix 之类流媒体发在线1080吧,宜家 netflix hulu 都仲系480P喔
页: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: [原创合成][金田一少年事件簿-飞弹机关屋杀人事件][双粤日][全三集][1080P]