独孤九剑 发表于 2022-5-9 14:01:51

asd2008asd 发表于 2022-5-9 12:44
爆熱時空记得系97年的动画

97年动画,tvb2000年夏天深夜12点首播,2001年夏天凌晨3点半到4点重播。2000年首播前我还记得有个广告很有意思,卖wps软件的广告,一开始就是“xx无罪,zf有理”,如此,一次开心的观看历程就开始了{:9007:}

独孤九剑 发表于 2022-5-9 14:02:07

asd2008asd 发表于 2022-5-9 12:44
爆熱時空记得系97年的动画

97年动画,tvb2000年夏天深夜12点首播,2001年夏天凌晨3点半到4点重播。2000年首播前我还记得有个广告很有意思,卖wps软件的广告,一开始就是“xx无罪,zf有理”,如此,一次开心的观看历程就开始了{:9007:}

kjtifl 发表于 2022-5-9 14:05:07

楼主厉害,25集2个钟时间就可以重新整合好

bayman 发表于 2022-5-9 14:09:59

我記得爆熱時空個主角畫得好怪,可能唔咪呢部

乂熊貓乂 发表于 2022-5-9 16:49:49

未睇過呢套

netasa 发表于 2022-5-9 19:01:33

依出嘢,係米讲要睇人地身上个纹身,果出阿。几好睇噶。记得TVB删减唔少镜头,以前分享果D版本唔係话缺集唔齐嘅咩。

宜家集齐且提升埋添,甘好阿!!

irdpsp 发表于 2022-5-9 19:29:41

谢谢楼主分享

klozepyj 发表于 2022-5-9 20:33:25

呢部未睇过 唔知是边个年代播收低先

poil 发表于 2022-5-9 21:07:49

netasa 发表于 2022-5-9 19:01
依出嘢,係米讲要睇人地身上个纹身,果出阿。几好睇噶。记得TVB删减唔少镜头,以前分享果D版本唔係话缺 ...

合成版發現得25號出現新舊版問題,其他集數冇剪裁過

独孤九剑 发表于 2022-5-9 22:41:41

poil 发表于 2022-5-9 07:11
係呀,tvb版25集同dvd版本有出入,我要用兩小時重組

睇咗下,呢个并唔系tvb版本嘅配音,tvb版本有陆惠玲参与,尼个只系广视vcd嘅音频
页: 1 [2] 3 4
查看完整版本: [AI提昇畫質][MAZE☆爆熱時空][01-25][三語版][1080P]