beter 发表于 2013-8-28 14:59:44

[百度+飄盤][1.6GB高壓版] K-ON! 輕音少女劇場版 [BDRIP 1080P][TVB粵/日]

【影片名稱】K-ON! 輕音少女劇場版
【影片格式】H.264 8bit (crf 24)
【影片來源】ddk90 @ NyaaTorrent (http://www.nyaa.se/?user=174587)
【影片大小】1.6GB
【音訊格式】TVB J2 粵語 (AAC 48KHz 2.0ch 192Kbps VBR) beter合成
      Blu-ray日語 (FLAC 48KHz 2.0ch)
【音訊來源】抽取自岸狗錄製、漫步壓製版本
【字幕格式】內掛 TVB J2 繁體中文 (VobSub IDX+SUB)
【上傳空間】百度、飄盤

見自己有收到就合出嚟算,有愛者請等其他非高壓版本

TVB喺啲廣告位偷埋偷埋偷時間始終冇變

不設DVD粵語及DVD字幕。

另外仲有日文 BD SUP 外掛字幕,由於冇乜人有用所以冇封入MKV
如果唔想再封裝多次個MKV,請使用支援外掛 SUP 字幕嘅播放器,
如 MPC-BE 最新測試版本: http://dev.mpc-next.ru/index.php/topic,1727.0.html
或最新版本 PotPlayer
MPC-HC 不支援外掛 SUP,只支援封裝 MKV 後播放
(另: XySubfilter目前(3.1.0.546)有外掛 SUP 出現時間軸錯誤的 bug)

歡迎轉貼 但需要註明出處   
嚴禁盜連、如有發現,即時斬link

下載地址
**** Hidden Message *****

叛逆骑士 发表于 2013-8-28 15:13:11

1.6GB??超级高压啊???

gohuvx 发表于 2013-8-28 18:00:23

容量不是重点,重点是效果够好

bittorrent 发表于 2013-8-28 19:08:22

效果十分理想,謝謝{:6_178:}

guitai1 发表于 2013-8-28 19:28:50

我FLV体积是你的10分1……………………

mabinogihk 发表于 2013-8-28 21:50:08

係你出
我不過都好

王仁里 发表于 2013-8-28 21:58:36

你的播放器,我还是第一次看到

i007 发表于 2013-8-28 23:28:38

支持合成版啊

beter 发表于 2013-8-29 05:46:09

guitai1 发表于 2013-8-28 19:28
我FLV体积是你的10分1……………………

呢啲數冇得計嘅
用HEVC同AVC比...

而且日文音訊我呢邊係FLAC無損嘅

guitai1 发表于 2013-8-29 09:16:23

beter 发表于 2013-8-29 05:46
呢啲數冇得計嘅
用HEVC同AVC比...

我懒的从BD正版原盘抽出来而已。。日文音轨。。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [百度+飄盤][1.6GB高壓版] K-ON! 輕音少女劇場版 [BDRIP 1080P][TVB粵/日]