av85cc03 发表于 2012-8-4 19:28:42

唔知 TXB 會唔會做《帝騎》0既兩套劇場版(包括 Crossover W 同埋終極戰)呢?

av85cc03 发表于 2012-8-18 10:17:23

帝騎因為成為世界破壞者而走火入魔!到底帝騎最終命運如何?
呢兩個禮拜,就為大家介紹0既好地方!就係“ SUPER HERO EXPO 2012 ”!

“ SUPER HERO EXPO 2012 ”
日期: 8 月 17 至 26 日
時間: 11 : 00 - 20 : 00
地點:荃灣愉景新城地下購物廣場
場內將會公開播出:《幪面超人 x 幪面超人W & 帝騎 MOVIE 大戰 2010 》( TVB 粵語配音版本)

各位 Fans 千萬別錯過啊!免費入場!!而家送上原裝日語預告片!會場見!
http://www.youtube.com/watch?v=WhD2cwzzZxc

gzkyo 发表于 2012-9-18 13:51:15

痛苦啊~~~~竟然要15个雪点,对于新人的我简直就是绝望啊:Q

jadestore 发表于 2012-9-23 02:44:03

畀左錢仲要回復:(

felix95319 发表于 2012-11-7 13:29:23

吾錯...正想睇 : )

素还真 发表于 2012-11-15 19:41:30

这个我就下到第23不知后来的有没有

chrisrex 发表于 2012-11-15 20:03:33

素还真 发表于 2012-11-15 19:41 static/image/common/back.gif
这个我就下到第23不知后来的有没有

人哋冇货,所以缺货了- -

yubiwa 发表于 2012-11-20 23:23:12

好耐无睇
蒙面潮人:lol

comcom 发表于 2012-12-16 23:53:25

HDTV Good. Keep this version {:7_274:}

comcom 发表于 2012-12-17 00:02:41

Not open for sharing and require 好友验证 at 115 汤告鲁斯007 & 汤告鲁斯009? Please advise. Thanks {:7_246:}
页: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: [原创开坑]10幪面超人帝骑 tbb粤日 HDTV720p 完了...