pxpxcw 发表于 2022-1-21 00:36:26

[原創] 幪面超人劍劇場版:皇牌再臨 [粵日三語][BDRIP]

【名稱】幪面超人劍劇場版:皇牌再臨【原名】劇場版 仮面ライダー剣 MISSING ACE
【格式】MKV (HEVC 1920x1080)
【片源】BT (DBD-Raws)【音頻】FLAC粤語2.0+AC3粵語5.1+AC3粵語2.0+AC3日語5.1【配音】TVB:2008年/AVP:2005年【來源】sha1b18分流TVB錄影原檔(出自Dotbt-Plus,唔記得邊個作者了,歡迎提醒)+DVD提取【字幕】IDXSUB繁中(TVB+DVD各一)【其他】
+再次感激 @sha1b18 提供錄影檔,好耐之前搵佢幫手down落嚟的,個檔案係早期電視數碼化嘅原檔,非常難得地係AC3+IDXSUB
+TVB同DVD都足本,DVD無損剪接(DVD版BGM某啲位比BD長)。另外同TV唔同嘅係,劇場版兩個配音都配埋變身同刷卡特效聲,聽起嚟比較怪(DVD版甚至自行修改,例如『Fusion Jack』、『Remote』讀成『出擊』)+《555》的3個角色有份客串。。。+請勿轉載或分流【截圖】【下載】**** Hidden Message *****

babynose 发表于 2022-1-21 00:48:04

wenwen 发表于 2022-1-21 00:52:29

想睇,不过我喜欢rx

snzt 发表于 2022-1-21 00:54:33

相对TV版另外一个结局

be72373 发表于 2022-1-21 01:59:29

thank you very much thx for sharing

hjw@高文 发表于 2022-1-21 02:11:34

加密密码多少

fatfat 发表于 2022-1-21 02:18:15

支持一下合成版

Comic813 发表于 2022-1-21 04:08:03

thank you very much for sharing

bryan 发表于 2022-1-21 06:10:37

这个剧场版还不错

ken8823 发表于 2022-1-21 06:13:27

谢谢啊,收藏啦。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: [原創] 幪面超人劍劇場版:皇牌再臨 [粵日三語][BDRIP]