勇者罗兰 发表于 2020-10-11 20:37:57

睇简介。。。睇黎TBB粤系另外配
讲起身,我记得有大大发过极速神话1、2部分噶TBB粤噶
有冇霖住填埋{:7_267:}

chrisrex 发表于 2020-10-11 21:16:52

勇者罗兰 发表于 2020-10-11 20:37
睇简介。。。睇黎TBB粤系另外配
讲起身,我记得有大大发过极速神话1、2部分噶TBB粤噶
有冇霖住填埋{:7_26 ...

原来经已搞晒好超耐,不过懒得发咁啫{:7_250:}

勇者罗兰 发表于 2020-10-11 21:29:09

chrisrex 发表于 2020-10-11 21:16
原来经已搞晒好超耐,不过懒得发咁啫

做人唔可以甘懒噶{:9_321:}

chrisrex 发表于 2020-10-11 21:54:02

勇者罗兰 发表于 2020-10-11 21:29
做人唔可以甘懒噶

睇嚟要洗埋 片源先咩了

勇者罗兰 发表于 2020-10-11 22:13:53

chrisrex 发表于 2020-10-11 21:54
睇嚟要洗埋 片源先咩了

一于甘话啦{:9_401:}
讲起身前面几部有冇DVD粤噶?

chrisrex 发表于 2020-10-13 00:50:50

勇者罗兰 发表于 2020-10-11 22:13
一于甘话啦
讲起身前面几部有冇DVD粤噶?

以前down过benny自压dvd,唔记得系咪d粤嚟,而家都揾唔返了

勇者罗兰 发表于 2020-10-15 20:15:25

chrisrex 发表于 2020-10-13 00:50
以前down过benny自压dvd,唔记得系咪d粤嚟,而家都揾唔返了

讲起身,最近睇翻最后两部OVA录影版先发觉,好似最后两部TBB将香子变左明日香。搞到我仲以为手上香子版系全部D粤添,后黎对比过同你发噶TBB版本系一样声,都系叫香子{:7_243:}

chrisrex 发表于 2020-10-15 22:10:29

勇者罗兰 发表于 2020-10-15 20:15
讲起身,最近睇翻最后两部OVA录影版先发觉,好似最后两部TBB将香子变左明日香。搞到我仲以为手上香子版系 ...

明日香唔够老黎所以唔叫{:7_253:}

勇者罗兰 发表于 2020-10-16 20:52:28

chrisrex 发表于 2020-10-15 22:10
明日香唔够老黎所以唔叫

甘样,TBB咪唔应该最后改翻,莫非依个原因影响到录影唔齐{:7_256:}

chrisrex 发表于 2020-10-17 08:05:17

勇者罗兰 发表于 2020-10-16 20:52
甘样,TBB咪唔应该最后改翻,莫非依个原因影响到录影唔齐

原先录咗,录影带第日就香咗?{:7_238:}
页: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: [原创2s]高智能方程式OVA4 极速神话.2/SIN DVD粤 BdRip