yanggw13 发表于 2021-3-22 13:01:31

gzna0626 发表于 2021-3-22 12:23
就系你讲葛尼套

细个超中意睇,奈何唔记得左个名。首播时觉得好新奇。用互联网上载数据(装备)。当时都未知咩叫上网。

Mag 发表于 2021-3-22 14:11:01

超經典特攝片來的

ajing 发表于 2021-3-22 14:30:23

:lol谢谢楼主分享,先收藏下。

msi54 发表于 2021-3-22 15:27:05

得一集,,希望tvb翻炒

勇者罗兰 发表于 2021-3-22 19:31:27

lg369369 发表于 2021-3-22 07:23
會否是兩男一女?

系呀,计埋变电光超人果位就系三人啰,仲有果一男一女系现实变身噶(记忆中){:7_243:}

勇者罗兰 发表于 2021-3-22 19:35:40

gzna0626 发表于 2021-3-22 12:23
美版系三个人(两男一女)驾驶装甲车合体成机器人,同时钟有个机器人可以同古利特合体

甘另外果一男一女识唔识变身噶?我记得主角系电脑世界变电光超人,仲有一男一女就现实世界变身噶。唔知系美版,定系再混合其他野噶改版

lg369369 发表于 2021-3-22 19:52:28

勇者罗兰 发表于 2021-3-22 19:35 static/image/common/back.gif
甘另外果一男一女识唔识变身噶?我记得主角系电脑世界变电光超人,仲有一男一女就现实世界变身噶。唔知系 ...

美版協力者冇變身,但係戴住個摩托車頭盔,喺個密閉空間駕駛戰機同戰車,背景音樂係吉他solohttps://www.dranime.net//mobcent//app/data/phiz/default/03.png

QQ312 发表于 2021-3-22 21:11:22

勇者罗兰 发表于 2021-3-22 01:47
记忆中零几年某日下午,好似睇过有部特摄,里边除左有电光超人,仲有一男一女识变身,睇风格有少少似金属 ...

应该是超星神

lachai 发表于 2021-3-22 21:28:48

经典,多谢分享先

勇者罗兰 发表于 2021-3-22 22:09:44

lg369369 发表于 2021-3-22 19:52
美版協力者冇變身,但係戴住個摩托車頭盔,喺個密閉空間駕駛戰機同戰車,背景音樂係吉他solo

其实美版我都有印象睇过下,但系睇得唔多,唔确认我讲果个系包埋系美版里边,定系混左其他野噶改版。。。
页: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 【原創】電光超人 傑德文-第20集 【短片】【粵語配音】