漫步 发表于 2020-12-13 18:17:07

重新招募程序员开发飘盘客户端

之前个位程序员可能现实生活太忙应该没办法继续开发了,所以重新招募程序员开发飘盘客户端
有偿开发,开发预算3000人民币(本人太穷只比得咁多)或者终身论坛SSVIP权限。

网盘系统制造商演示站,程序员可以先去了解一下API类型https://fhscript.com/admin/api_documentation
有兴趣的程序员可以论坛私信或email去admin@deainx.net联系我。

另外2021飘盘网页版将会重大更新,例如全新网盘界面、增加离线下载功能支持种子/磁力链接、在线播放网盘内视频文件 等等新功能。

hkviutv 发表于 2020-12-13 18:36:24

主要以前端定後端為主架(本人雖唔係程序員但日常工作係同程序員接觸)

漫步 发表于 2020-12-13 18:53:04

hkviutv 发表于 2020-12-13 18:36 static/image/common/back.gif
主要以前端定後端為主架(本人雖唔係程序員但日常工作係同程序員接觸)

我一样唔系程序员唔明专业术语,用API通信应该后端褂

hkviutv 发表于 2020-12-13 19:03:28

漫步 发表于 2020-12-13 18:53
我一样唔系程序员唔明专业术语,用API通信应该后端褂
唔一定,雖然API多數由後端寫,但前端都要根據後端返回嘅API數據嚟補充接口架
睇嗰款似乎要全棧(前端、後端)都識嘅人先得

漫步 发表于 2020-12-13 19:21:44

hkviutv 发表于 2020-12-13 19:03 static/image/common/back.gif
唔一定,雖然API多數由後端寫,但前端都要根據後端返回嘅API數據嚟補充接口架
睇嗰款似乎要全棧(前端、 ...

反正你我都唔识,识嘅人自然会识。。。

神之影 发表于 2020-12-13 20:20:17

仲有离线下载咁把炮!

Programmer 发表于 2020-12-13 20:52:36

技术有限,真系好对唔住,无办法达成程序员水平。:lol

bjbjbj23 发表于 2020-12-13 20:57:47

帮手顶一下,我自己净识Excel嘅VBA编程{:9004:}

7532159 发表于 2020-12-13 21:34:57

離綫下載唔怕server overload?

0101a 发表于 2020-12-13 21:59:20

7532159 发表于 2020-12-13 21:34 static/image/common/back.gif
離綫下載唔怕server overload?

因為之前有公告叫人idm要連接1
所以我都好好奇呢個問題
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 重新招募程序员开发飘盘客户端