babydi 发表于 2020-8-21 11:19:16

感谢楼主很强大

chrisrex 发表于 2020-8-21 11:51:20

支持合成,睇过下,片源有啲问题,片源应该系24t+30p混合,但压成斋30p,24t嘅地方就会有鬼影或5重复1窒下窒下,若然无脑整成60p会超群好多{:7_274:}

独孤九剑 发表于 2020-8-21 11:59:41

chrisrex 发表于 2020-8-21 11:51
支持合成,睇过下,片源有啲问题,片源应该系24t+30p混合,但压成斋30p,24t嘅地方就会有鬼影或5重复1窒下窒下, ...

大神你好,唔知道有冇其他地方可以穩到冥王十二宮更好嘅片源,如果有懇求你話我知,我無論係谷歌搜索定係網盤搜索,穩到嘅最好片源就只有呢個bd版本,一卡一卡睇到好糾結{:9009:}

yanggw13 发表于 2020-8-21 13:03:15

对,DVD那个翻译真的脑抽。不少DVD的翻译就这样。

klozepyj 发表于 2020-8-21 13:51:23

正啊 希望有机会睇到后序合成 辛苦晒

chrisrex 发表于 2020-8-21 13:57:44

独孤九剑 发表于 2020-8-21 11:59
大神你好,唔知道有冇其他地方可以穩到冥王十二宮更好嘅片源,如果有懇求你話我知,我無論係谷歌搜索定係 ...
照我睇,应该唔系bd嚟,而系dvd拉到咁大只不过睇返字幕,又几似系bd啵,睇嚟净係得字幕系真bd{:7_252:}

独孤九剑 发表于 2020-8-21 14:13:24

chrisrex 发表于 2020-8-21 13:57
照我睇,应该唔系bd嚟,而系dvd拉到咁大只不过睇返字幕,又几似系bd啵,睇嚟净係得字幕系真bd

多謝大神指點,因為之前我下載過之前網絡流傳嘅dvd版,都冇初代片頭片尾,但呢個有,所以我以為係bd版嘅福利,翻去我再穩其他片源對比下就知道了

mfgpx 发表于 2020-8-21 14:28:14

支持楼主,希望可以检查完成。

超人铁兵 发表于 2020-8-21 14:36:24

冥王十二宫篇不管漫画还是动画我都觉得是最好的篇章,很好看也很揪心,感谢合成

希索加 发表于 2020-8-21 14:56:58

体下好唔好先
页: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: [原創合成][圣斗士星矢冥王十二宫][BDRIP][回憶台完整粵+環宇粵+日語][繁中]更新中