妮斯 发表于 2020-6-28 16:16:53

chijun 发表于 2020-6-26 15:22
因為我盡量想找真正畫質較好的,只好辛苦大家慢慢下載了
剛剛觀賞完畢,畫質高清,而且有樣值得讚嘅係加入咗VCD版配音入面尾段沒有了的Moon revenge! 冇咗分別好大呀~ 另外樓主有冇發現電視台版配音出錯? 初戰Mars使出嘅係火焰飛散,口號卻是火舞曼陀羅... 撇除這缺點,無論係電視台版或VCD版,音質都非常好! 暫時嚟講,呢個合成版是係最好。

等我去下載埋S劇場版先!

gayleung 发表于 2020-6-28 16:42:58

Thanks for share 美少女戰士R 劇場版

壞旦超人 发表于 2020-7-1 05:08:23

合成辛苦,多謝分享

samwolf 发表于 2020-9-20 11:24:11

美少女战士要收集齐

文哥 发表于 2021-3-2 19:07:58

合成辛苦了,我都有美少女战士vcd版,美少女战士剧场版翡翠台百白台标录影版据说10多年前有人在香港高登讨论区放过录影资源,但我就无见过和收过,r的美少女月野兔都是曾佩仪,大部分都是tvb,vcd版林元春配水野亚美,露娜就是杨婉清,阿提密斯是李智良,听听真正tvb版是如何先,多谢楼主{:9_324:}

haha07 发表于 2021-5-9 08:46:56

樓主太厲害了連這部都合了,記得小時看這部感覺非常震撼

askiny 发表于 2021-5-18 06:46:47

辛苦晒楼主~~~太感激你啦~~~

chijun 发表于 2021-5-19 18:17:59

妮斯 发表于 2020-6-28 16:16
剛剛觀賞完畢,畫質高清,而且有樣值得讚嘅係加入咗VCD版配音入面尾段沒有了的Moon revenge! 冇咗分別好 ...

謝謝報告,已按你所說的位置,幫TVB修正台詞,已更新~

妮斯 发表于 2021-5-20 00:43:17

chijun 发表于 2021-5-19 18:17
謝謝報告,已按你所說的位置,幫TVB修正台詞,已更新~
啊!謝謝告知更新,有空重新下載{:7_240:}

fairy122 发表于 2021-5-22 03:13:46

太好了,有粤语版,谢谢分享,Tvb的配音大爱
页: 1 2 [3] 4
查看完整版本: [原創合成]美少女戰士R 劇場版 [TVB/VCD雙粵語][藍光1080P] 19/5/21更新