GMAN 发表于 2020-5-1 21:28:57

比錯錢不是TBB粵語…因我免一集

cmwong 发表于 2020-5-1 21:37:36

wai008 发表于 2020-5-1 16:33
精灵魔法师不是有魔法看到內容嗎?不是作者可見, 是收費主題.

唔一定嘅,有啲嘢,精靈王做到,但精靈魔法師就唔得

wai008 发表于 2020-5-1 21:50:18

cmwong 发表于 2020-5-1 21:37
唔一定嘅,有啲嘢,精靈王做到,但精靈魔法師就唔得
精靈魔法師阅读权限150, 精靈王阅读权限120, 有點講不通, 理論上精靈王做到就精靈魔法師一樣可以, 反之, 就未必得, 就算超版, 有些都不及精灵魔法师☆★

cmwong 发表于 2020-5-1 21:54:47

wai008 发表于 2020-5-1 21:50
精靈魔法師阅读权限150, 精靈王阅读权限120, 有點講不通, 理論上精靈王做到就精靈魔法師一樣可以, 反之,...

唔係閱讀權限,精靈王回帖可以匿名,精靈魔法師無哩個選擇。我咁耐都只係見過一次有人用。

wai008 发表于 2020-5-1 22:07:14

cmwong 发表于 2020-5-1 21:54
唔係閱讀權限,精靈王回帖可以匿名,精靈魔法師無哩個選擇。我咁耐都只係見過一次有人用。

每天最大附件数量, 連我都不及精灵魔法师☆★, 我限制是 30, 精灵魔法师☆★ 是無限制.

任何人都可以匿名, 去買張道具卡就可以, 不過剛去睇過, 匿名好似收起了, 不再賣出, 但显身卡仍存在, 有人匿名, 要用显身卡就可以見到真身. 某人喜歡用提升卡將某回貼提升至TOP, 連超版都做不到.

精灵魔法师☆★ 的能力
https://www.deainx.me/home.php?mod=spacecp&ac=usergroup&gid=53

cmwong 发表于 2020-5-1 22:15:18

wai008 发表于 2020-5-1 22:07
每天最大附件数量, 連我都不及精灵魔法师☆★, 我限制是 30, 精灵魔法师☆★ 是無限制.

任何人都可以 ...

唔知超版有無哩個選項。其實我都唔用匿名,只係八卦。就算匿名都估到啦,有幾多個精靈王呢。

yespsp 发表于 2020-5-1 22:17:34

大家唔好意思已经修改了{:9_316:}

wai008 发表于 2020-5-1 22:20:21

cmwong 发表于 2020-5-1 22:15
唔知超版有無哩個選項。其實我都唔用匿名,只係八卦。就算匿名都估到啦,有幾多個精靈王呢。

這個是論壇功能, 你發主題貼時沒有這些 ?

cmwong 发表于 2020-5-1 22:28:36

wai008 发表于 2020-5-1 22:20
這個是論壇功能, 你發主題貼時沒有這些 ?

只係無咗"使用匿名發帖",其他都有,無影響。

yjdtx 发表于 2020-5-1 23:58:21

洁癖超人,O(∩_∩)O哈哈~
页: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: [原創合成]+[补档] 牙刷超人(哉阿斯奥特曼)】剧场版01+02【BDrip-1080p】粤日双语中字