klozepyj 发表于 2020-2-27 21:07:21

继续支持下 辛苦晒

勇者罗兰 发表于 2020-2-27 23:48:14

LZ都几快手喔,有个问题几好奇,我见有坛友讲过ATV版播放顺序同TVB版有D唔同
甘依家整噶ATV版,同原版播放顺序区别大唔大噶,定系会一样呢?

aaaahk 发表于 2020-2-27 23:51:55

合成辛苦了
雪點付上

return 发表于 2020-2-28 00:05:01

勇者罗兰 发表于 2020-2-27 23:48
LZ都几快手喔,有个问题几好奇,我见有坛友讲过ATV版播放顺序同TVB版有D唔同
甘依家整噶ATV版,同原版播放 ...

第一季ATV 播放次序只有兩集不同,但第二季除左开头果几集,后面就乱晒笼。第三季還未開始合,所以还未知。

return 发表于 2020-2-28 00:07:14

勇者罗兰 发表于 2020-2-27 23:48
甘依家整噶ATV版,同原版播放 ...

Tvb 以前有播过咩?!我真系唔知。不过如果真有都應該冇几多有。

jun08826 发表于 2020-2-28 00:34:15

正呀!!!!!!!!!!!!!

勇者罗兰 发表于 2020-2-28 00:39:34

return 发表于 2020-2-28 00:05
第一季ATV 播放次序只有兩集不同,但第二季除左开头果几集,后面就乱晒笼。第三季還未開始合,所以还未知 ...

原黎甘样,难怪佢之前甘讲啦
话说可唔可以系依贴同上次第一季1L写翻,边集对应翻ATV1-65边集甘,又或者唔同果D先写之类
其实都几好奇,佢调转左边D,目前可能得整噶你相对清楚D

勇者罗兰 发表于 2020-2-28 00:43:00

return 发表于 2020-2-28 00:07
Tvb 以前有播过咩?!我真系唔知。不过如果真有都應該冇几多有。
果时好细,记忆中两边都好似播过下,不过睇唔齐。我都系人地讲先知两边顺序唔同
TVB版应该网上都几难稳。除非有奇迹,唔知边日有人分享出黎啦{:7_243:}

300200 发表于 2020-2-28 02:10:37

好经典!值得收藏

dkmi 发表于 2020-2-28 05:06:33

估唔到,仲有第二季嘅合成蜘蛛俠啊
页: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: [原創合成][1994][美國動畫][蜘蛛俠第2季][全14集][粵英雙語][1080MKV][單集約500M]