123sai 发表于 2013-5-31 00:04:06

谢谢楼主分享

kristos 发表于 2013-5-31 12:46:13

遊戲天王 发表于 2013-5-30 17:07
我都想,但其他網盤好似上傳得好慢,所以....

几经辛苦终于down完.但係解压时候几个文件有错误......
请问可唔可以睇睇咩回事呢...

遊戲天王 发表于 2013-5-31 12:53:46

kristos 发表于 2013-5-31 12:46
几经辛苦终于down完.但係解压时候几个文件有错误......
请问可唔可以睇睇咩回事呢...

其他人有無咁既情況,請各位回應下啦

kristos 发表于 2013-5-31 12:58:35

遊戲天王 发表于 2013-5-31 12:53
其他人有無咁既情況,請各位回應下啦

好奇怪.唔係成个文件损坏.而係内部有几集係损坏.
或者你方唔方便将我图上面果几集有问题嘅文件.单独压缩上传一下呢?
可以排除係我呢边电脑硬件问题....

遊戲天王 发表于 2013-5-31 13:06:44

kristos 发表于 2013-5-31 12:58
好奇怪.唔係成个文件损坏.而係内部有几集係损坏.
或者你方唔方便将我图上面果几集有问题嘅文件.单独压缩 ...

第四,一,九,十九,十六,三十二,三十集,其他集數有無問題先

kristos 发表于 2013-5-31 13:20:42

遊戲天王 发表于 2013-5-31 13:06
第四,一,九,十九,十六,三十二,三十集,其他集數有無問題先

4....1.....9....19...16...32....30...
其他集数貌似就冇问题.可以解压到出嚟.冇提示错误...
不如最好都係有份MD5码对照翻.就最好啦...

遊戲天王 发表于 2013-5-31 13:33:27

kristos 发表于 2013-5-31 13:20
4....1.....9....19...16...32....30...
不如最好 ...

你對一對其他有無錯誤,https://www.zeta-uploader.com/en/openfile?hash=359886952&rel=359886952.jpg

遊戲天王 发表于 2013-5-31 13:36:21

kristos 发表于 2013-5-31 13:20
不如最好 ...

不如pm比你

asd111444 发表于 2013-5-31 13:36:49

感谢补档,感谢大大

kristos 发表于 2013-5-31 13:49:05

遊戲天王 发表于 2013-5-31 13:36
不如pm比你

好噶.只要你方便就得啦.真係唔该晒你.麻烦晒...
其他集数係冇问题噶..
页: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 補檔[快打旋風全集][14GB]BY:不明者