_mic_ 发表于 2017-8-15 20:36:23

[WORKING!!特别無聊西餐廳(S3-第14話)][粵/日雙語][繁中字幕][BDrip-1080P]

影片名稱:WORKING!!特别無聊西餐廳
影片集數:1(無聊西餐廳第3季 第14話)
影片大小:1G+
影片格式:x264 AC3/FLAC MKV BDrip-1080P
影片語言:JX粤語/BD日語
影片字幕:特效PGS繁中 x1
錄影來源:dreamstar
字幕來源:dreamstar

ED居然用第二季OP...第二季都唔知放咗去邊個硬盤,懶得搵,所以ED木有特效,冇記錯特效應該係好多紅白藍間條,請大家自行腦補

備註:
   由於TBB播放嘅係TV版,而BD版係TV版基礎上增加咗部分內容,加上TBB有CUT片,所以影片會有部分內容木有粵語,缺粵語部分保留日語,補上字幕

注意事項:
   本帖貼圖均與正片無關,純屬樓主求其截取

題外話:
   由於前段時間發生咗D唔係幾愉快嘅事,所以此帖應該係本人最後一次分享了,感謝大家嘅支持,本打算整季上傳,不過百度無限坑,無限網絡錯誤(定係樓主網絡有問題?),樓主果斷放棄

推薦使用PotPlayer進行播放
回覆+500積分+100雪點
**** Hidden Message *****

wasd 发表于 2017-8-15 20:49:19

沙發支持{:7_243:}

mabinogihk 发表于 2017-8-15 21:31:08

支持
14話係邊到搵到????
TVB有播??

hzhhzh 发表于 2017-8-15 21:41:51

感谢分享无聊西餐厅特别篇

yjdtx 发表于 2017-8-15 22:42:23

谢谢分享~\(≧▽≦)/~

绝望微笑 发表于 2017-8-15 23:19:02

第三季 慢慢来 谢谢分享

KID4869 发表于 2017-8-16 00:01:00

感谢大大分享S3特别篇合成!

josandel 发表于 2017-8-16 00:18:41

感谢楼主分享,好东西啊:lol

李奥 发表于 2017-8-16 00:27:19

{:7_243:}多谢你的分享

dkmi 发表于 2017-8-16 00:33:38

合成版嘅特別篇無聊,來支持一下先
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: [WORKING!!特别無聊西餐廳(S3-第14話)][粵/日雙語][繁中字幕][BDrip-1080P]