_mic_ 发表于 2017-7-23 18:46:59

[紅花坂上的海][粵/日雙語][繁中字幕][BDrip-1080P][1話全]

影片名稱:紅花坂上的海
影片集數:1話全
影片大小:3.7G+
影片語言:粤語/日語
視頻格式:x264 BDrip-1080P
音頻格式:DTS 5.0 X 2(音頻直接由iso提取後直封,赤裸裸嘅呃雪點系列,粵語插曲好評)
音頻來源:唔記得(冇記錯應該喺係iso提取嘅,凈係得音頻,樓主都唔知去邊搵來源...反正TBB係直接播港版碟片嘅,所以兩個版都係一樣)
影片字幕:PGS繁中X1(動畫入面有好多唱歌部分,而且仲係粵語,不過樓主係文件夾內唔見有類似特效嘅文件,反而搵到幾個初音的特效,不過太過誇張唔適用,所以木有特效,有點可惜)
字幕來源:唔記得(應該係漫步)

注意事項:
冇字幕顯示請自行後退

爛大街嘅資源,此帖純粹係樓主個人嘅自娛自樂,不喜勿下

備註:
   音頻直接由iso提取後直封,字幕以TBB字幕為基礎,修正已知錯字,都幾多(十隻手指數唔曬),若果仲有發現歡迎指出

樓主評語:
   好睇

※請勿轉載,分流或上傳至在線視頻網站
※本視頻僅作試看之用,請於下載後24小時內刪除
※請勿作商業用途
※若私自散佈造成任何法律責任,本人將對以上內容恕不負責

推薦使用PotPlayer進行播放
爛大街嘅資源,此帖純粹係樓主個人嘅自娛自樂,不喜勿下
回覆+500積分+100雪點
**** Hidden Message *****

朕鉎 发表于 2017-7-23 19:00:34

紅花坂上的海,蓝光版要收藏喇,多谢分享。

wasd 发表于 2017-7-23 19:01:03

第一個入嚟支持;P

keroro 发表于 2017-7-23 19:03:05

{:9_367:}风铃姐又试恶搞

skysym 发表于 2017-7-23 19:07:38

{:9_319:}纯属路过,回复呃1雪点系列。

百变星君 发表于 2017-7-23 19:25:11

skysym 发表于 2017-7-23 19:07
纯属路过,回复呃1雪点系列。

有道理,学下你{:9_312:}

进击的鹏飞 发表于 2017-7-23 19:48:23

支持下先,当年系TVB睇过,不过里面的歌好似不是粤语吧(或者我记错),好中意睇吉卜力的动画,希望佢地黎紧出多D,多谢楼主分享~!

Miao 发表于 2017-7-23 20:06:10

谢谢楼主分享~

h304378864 发表于 2017-7-23 20:09:26

100点 稍贵不过未睇过谢谢分享

kay54540 发表于 2017-7-23 21:38:23

经典   好片值得收藏!!
页: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: [紅花坂上的海][粵/日雙語][繁中字幕][BDrip-1080P][1話全]