细路仔 发表于 2015-2-22 13:34:52

高清版本出来了

maxmax樂 发表于 2015-2-22 13:44:23

好似好吸引@@唔該哂樓主先

ssshhh2 发表于 2015-2-22 13:46:11

恶魔战士原来也有动画版啊

670019812 发表于 2015-2-22 13:52:10

好似好正阿~~~

stupidlo 发表于 2015-2-24 21:57:06

未睇過, 睇下先, 謝謝分享

skullhl1 发表于 2015-5-22 19:27:19

thanks for sharing
!!

icacfbicidcia 发表于 2015-5-24 10:47:22

〖魔域幽靈〗【Night Warriors:Darkstalkers’Revenge】『ヴァンパイアハンター The Animated Series』【Vampire Hunter:The Animated Series】
[粵語][広東語]

(1997—1998 原創動畫錄影帶)(1997—1998 Original Video Animation)(1997—1998 オリジナル·ビデオ·アニメーション)
(集數01—04)(Episodes01—04)(話数01—04)

呢一部稀世奇珍 粵語配音翻譯動畫卡通!!的確 係 超正爆 的 《神學》知識內容,不過 就無咩 教育意義。個人 覺得 有D 唔好;
畢竟係《神學》類型範疇領域層面 的 無限知識內容資料,千萬不要學習 呢種《神學》無限知識, 只係 知道或者 了解 娛樂嚇算了,即使係甘樣,都要 無限收藏保護備份,當作 係 日記筆記傳記 都好!!
不過就算 真係想學習《神學》無限多元化知識,都係 選擇《無限 極好 知識》的範疇層面領域層面.....等....

非常難能可貴,無限感激 oyz22 通識粵語超人家人!!的 偉大多元化嶄新革命性 的片段資源 貢獻分享!!!

WaiTungChu 发表于 2015-5-24 11:12:09

睇下好唔好睇,支持下。

lung10389 发表于 2015-5-25 03:51:48

發現到經典好野 謝謝樓主分享

gzsup77 发表于 2015-5-25 15:17:59

页: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: [原创][恶魔战士][DVDrip][粤日双语][Vol.01-04][R2JRAW合成+R3Sub]