chijun 发表于 2019-4-14 21:35:28

大家密碼都成功嗎?我就算複製「少女革命」也不行~

GNGSGH 发表于 2019-4-18 02:57:42

好好         

飄雪 发表于 2019-6-6 12:03:28

唔知字幕係繁體定簡體呢

白雪凤凌 发表于 2019-6-6 17:27:16

对这部动画有印象,谢谢楼主的分享。

飄雪 发表于 2019-6-7 09:02:44

chijun 发表于 2019-4-14 21:35

我啱啱都買咗 少女革命01-10集
解壓密碼{少女革命} 都係解唔到壓縮啊:'(

asd111444 发表于 2019-6-8 13:30:21

飄雪 发表于 2019-6-7 09:02
我啱啱都買咗 少女革命01-10集
解壓密碼{少女革命} 都係解唔到壓縮啊

可能我用了 2345好压,可能用这个软件才能解压。。。。。:(

asd111444 发表于 2019-6-8 13:30:43

可能我用了 2345好压,。。。。。可能用这个软件才能解压。。。。。:(

飄雪 发表于 2019-6-10 13:13:39

asd111444 发表于 2019-6-8 13:30
可能我用了 2345好压,可能用这个软件才能解压。。。。。
用2345好壓這軟件都一樣解唔到壓縮:'(
好似係解壓密碼錯誤 (解壓密碼好似唔係 {少女革命} )

飄雪 发表于 2019-6-10 14:43:47

asd111444 发表于 2019-6-8 13:30
可能我用了 2345好压,可能用这个软件才能解压。。。。。
因為我嘅電腦同埋軟件 都是採用繁體中文, 但下載嘅文字文件檔案 (.txt)係簡體字文件檔案, 在繁體中文windows7電腦 直接開啟簡體字文件檔案(.txt) 會出現亂碼字( 賤揤躇鎢ㄩ屾躓賂韜 )因此要用google瀏覽器 開啟簡體字文件檔案 至見到解壓密碼是 {少女革命}

我嘗試用{少女革命}嘅亂碼字{屾躓賂韜} 終於成功解壓喇:lol

估計如果解壓密碼係用 英文字 或者 數字 , 應該冇E個電腦兼容性問題

飄雪 发表于 2019-6-10 14:48:41

解壓密碼可嘗試用{少女革命}的亂碼字{屾躓賂韜}
页: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29
查看完整版本: 【补档】[原创合成][ 少女革命 ][720P][双粤日三语][中英字幕][全39集]