yehun 发表于 2013-1-7 00:02:12

下来看看。

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:06:56

其實咁樣變速同cut咁多的話會唔會睇翻錄影版好過的呢?? {:9_361:} (唔好打我 {:9_341:})

noddyy 发表于 2013-1-7 09:09:03

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:06 static/image/common/back.gif
其實咁樣變速同cut咁多的話會唔會睇翻錄影版好過的呢??(唔好打我 )

其实有D片直接睇翻录影版好d嘅,好似果部时空冒险记,美版片源换oped,同录影版唔配,然后超多cut片,然后录影版超级变速,拉伸后音调都变晒,所以有时录影版好过合成

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:15:17

noddyy 发表于 2013-1-7 09:09 static/image/common/back.gif
其实有D片直接睇翻录影版好d嘅,好似果部时空冒险记,美版片源换oped,同录影版唔配,然后超多cut片,然后 ...
恩 {:9_361:} 特別好似波風講個D"省略对白的秒cut"睇落去應該會好怪 (再次唔好打我 {:9_341:})

noddyy 发表于 2013-1-7 09:27:00

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:15 static/image/common/back.gif
恩特別好似波風講個D"省略对白的秒cut"睇落去應該會好怪 (再次唔好打我 )

黑杰克有两集有两个位都系甘,个尾音未讲完就cut咗{:9_400:}

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:34:37

noddyy 发表于 2013-1-7 09:27 static/image/common/back.gif
黑杰克有两集有两个位都系甘,个尾音未讲完就cut咗

呢種cut法絕對係最無癮的 {:9_400:} 一兩秒都要孤寒...

noddyy 发表于 2013-1-7 09:36:10

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:34 static/image/common/back.gif
呢種cut法絕對係最無癮的一兩秒都要孤寒...

鬼叫下一秒就系不良镜头咩{:9_400:}

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:41:45

noddyy 发表于 2013-1-7 09:36 static/image/common/back.gif
鬼叫下一秒就系不良镜头咩

播埋個秒先cut個不良鏡頭唔得既咩? {:9_400:}

noddyy 发表于 2013-1-7 09:43:48

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:41 static/image/common/back.gif
播埋個秒先cut個不良鏡頭唔得既咩?

就系因为果秒系不良镜头先唔播{:9_400:}

菲莉絲 发表于 2013-1-7 09:50:31

noddyy 发表于 2013-1-7 09:43 static/image/common/back.gif
就系因为果秒系不良镜头先唔播

艾... 一秒者... D細路睇唔到既... {:9_400:}
页: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: [原创单集][阴阳大战记][第20话][片源+外挂音频]