siumoon 发表于 2013-1-26 14:07:52

siumoon0 发表于 2013-1-26 15:39:42

pxpxcw 发表于 2013-2-1 17:37:51

终于抽时间睇晒,觉得一般,好多枝节,个主线拖到后面先出现,睇晒之后我都唔系几明D角色关系,例如角色们有前世今生??最后boss的下场???整个世界的历史?马满本身系咩人来??唔睇wiki补完真系唔知,好多都系一路快进一路睇{:7_260:}

不明生物LT 发表于 2013-2-3 10:18:46

pxpxcw 发表于 2013-2-1 17:37 static/image/common/back.gif
终于抽时间睇晒,觉得一般,好多枝节,个主线拖到后面先出现,睇晒之后我都唔系几明D角色关系,例如角色们有 ...

你都咁话咧,我都睇唔明......
讲真,几无聊下{:7_260:}

pxpxcw 发表于 2013-2-3 11:51:44

不明生物LT 发表于 2013-2-3 10:18 static/image/common/back.gif
你都咁话咧,我都睇唔明......
讲真,几无聊下
可能我无睇漫画所以甘{:7_260:}
我觉得系D桥段比较吸引,例如身体交换、合成人类、进入欲望的梦境,如果呢类桥段可以多少少就好,最好拉落final boss条主线度
可惜实在太多与故事无关的枝节,例如医院个度白白用左一集,睇烟花又白白用一集。。。

不明生物LT 发表于 2013-2-3 20:03:48

pxpxcw 发表于 2013-2-3 11:51 static/image/common/back.gif
可能我无睇漫画所以甘
我觉得系D桥段比较吸引,例如身体交换、合成人类、进入欲望的梦境,如果 ...

我都冇睇过漫画....
背景世界观设计系好,但系剧情整衰左....没激烈战斗场面没紧张剧情,连打最终boss都感觉草草了事,唔知点解全部主角就瓜左,唔知点解就全部复活直接KO boss....
有评论话好搞笑,但我一D都唔觉搞笑....:(

好少年 发表于 2013-2-16 17:14:13

{:9_370:}好经典的一部动画

suend 发表于 2013-2-16 23:03:39

too hot for me

tindy2009 发表于 2013-2-20 19:29:28

幾吸引....下來看看.....thanks!!!!

droganball 发表于 2013-2-26 15:34:14

个封面同后面画面好似有D差距,冲着封面而来,呵呵呵
页: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 【原创合成】爆れつハンター/暴走猎人【DVDrip】【粤日双语】【片源+音频】【26集全】