07高石武 发表于 2016-6-26 22:52:59

chmlo 发表于 2016-6-25 17:47
我都係,呢D邊係送分,呢D係扣分,答題係用自已的智識,宜家變左賭錢

层主所言甚是!

nikohotch 发表于 2016-6-28 00:11:58

連玩兩日都遇到,其實可不可以取消無答案選擇題

无语的傻籽 发表于 2016-6-28 03:40:29

chmlo 发表于 2016-6-25 17:47 static/image/common/back.gif
我都係,呢D邊係送分,呢D係扣分,答題係用自已的智識,宜家變左賭錢

http://www.deainx.net//mobcent//app/data/phiz/default/33.png可以唔答咖,选择权喺自己手

simple 发表于 2016-6-28 19:02:33

唔好咁多無答案惡搞題:Q

韋亞度 发表于 2016-6-29 12:01:03

沒有100雪點不能答題的路過{:9_379:}

gujuji 发表于 2016-7-1 00:31:10

扣到我死死下:'(

chmlo 发表于 2016-7-1 00:45:38

无语的傻籽 发表于 2016-6-28 03:40
可以唔答咖,选择权喺自己手

其實我想講話得答問題,如果係我唔識,我又去答,答錯,死了無人會唔服,但呢個唔係答問題呀麻,真係一個純賭的,我無話扣左我分岩唔岩,而係覺得唔係遊戲本身的設計原意,本來另個遊戲係考智力,我只係單純睹我的智力去到邊,宜家個遊戲就一定情度禁變左質
可能版主大大唔喜歡聽,但我也想說,你可以話我唔識玩,但你又可唔可以比玩家有講唔喜歡的想法呢?終歸個遊戲都係一個問答題,無問題的問題本身就好像好有問題,唔知你明唔明我講咩,我每次見到都覺,可能真係有問題果個係我吧
或許我的想法或說法有錯,有錯的我同大家said sorry

无语的傻籽 发表于 2016-7-1 01:16:50

chmlo 发表于 2016-7-1 00:45 static/image/common/back.gif
其實我想講話得答問題,如果係我唔識,我又去答,答錯,死了無人會唔服,但呢個唔係答問題呀麻,真係一個 ...

我觉得答题都系玩下啫,只不过系娱乐。所以就觉得无所谓╮(╯_╰)╭

chmlo 发表于 2016-7-1 10:45:56

无语的傻籽 发表于 2016-7-1 01:16
我觉得答题都系玩下啫,只不过系娱乐。所以就觉得无所谓╮(╯_╰)╭

明白,每個人玩呢隻game的心態都唔同,我地呢D平時無咩話題的,想用自已的智識賺點錢的看法希望各位有錢人都感覺一下

當你連續數天都看到無答案題,4個無答案,試左2次"運氣"(其實我第一次以為系統出錯,第二次以為改返係全送分,幾天都重見到所以第二次我禁想)的時候,你得唔夠1500分雪點,40分冰點的時候,呢度等於無左100句回覆,你會點?{:7_248:}

不過我都只係無奈禁講句"我都係,呢D邊係送分,呢D係扣分,答題係用自已的智識,宜家變左賭錢"
我都係有感而發說出我的感受,看到有些人"臣"左兩句就不停比人話,重要轉頭係禁要said sorry,好似自已犯左天大的罪禁,我當然明白玩遊戲有贏有敗,只係覺得每個人對遊戲的看法不同,何必禁樣對一些人呢

純粹分享,如有不滿,敬請體諒{:7_240:}

erickevi 发表于 2016-7-1 17:36:37

我希望能夠追上啦
页: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 关于新答题模式奖罚说明