kenoan 发表于 2018-3-12 02:21:29

辛苦了,多谢分享。

Pasu 发表于 2018-5-17 23:32:06

之前有个合成版,但喺有几集冇合到

p4w 发表于 2018-7-6 00:27:20

好稀罕的资源!多谢补档!多谢分享!

ngyan1600 发表于 2018-7-9 09:40:37

咪就係我合既鵑...死左hdd...點解唔轉埋as同ss....

ngyan1600 发表于 2018-7-9 19:02:11

原來"可以慢慢等下"都以經兩年xd

673343904 发表于 2018-7-9 20:44:55

ngyan1600 发表于 2018-7-9 19:02
原來"可以慢慢等下"都以經兩年xd

{:9_388:}115文件被清空了,找不回来了

ngyan1600 发表于 2018-7-10 00:21:20

673343904 发表于 2018-7-9 20:44
115文件被清空了,找不回来了
XD又一個百度清洗受害者不過唔緊要啦,有人俾左我之前合既版本俾我...美中不足係,無原錄影版...因為我想重合一次,當年有D位合得唔好

ngyan1600 发表于 2018-8-15 22:05:50

hikaruyin 发表于 2016-1-18 20:50
我合完就刪了一二輯的錄影版,之後想下載返都冇了.....

我都想要番1~2季既原音頻...以前我合得太差...

hikaruyin 发表于 2018-8-15 22:10:36

ngyan1600 发表于 2018-8-15 22:05
我都想要番1~2季既原音頻...以前我合得太差...

其實我合得太完美,根本找不出錯處,覺得原檔已經沒用才刪的

ngyan1600 发表于 2018-8-15 22:35:01

hikaruyin 发表于 2018-8-15 22:10
其實我合得太完美,根本找不出錯處,覺得原檔已經沒用才刪的
果時合係睇畫面合,理論上唔會有錯,但係事實上錄影版音頻都視頻既延誤,就導致出現問題,而家盲合,呢個問題自然無左,亦都唔會因為轉畫面食音而搞硎無左尾音PS,奈葉好似係我第一套合成作品,果時係只發係DOTBT,DOTMU同粵漫,果時未識老飄..定係應該話果時老飄未開壇呢...?
相對而家既作品,基本無哂呢D問題XD
第一套盲合作品-星夢美少女(1~13集用GW合有D位唔會對得準,14集起用AA合,合哂(OVA2考慮緊合唔合,OVA1係第52集),未發布,仲搞緊字幕)
第2套-記錄的地平線1,2
第3套-聖鬥士黃金魂
之後果D唔係好記得
页: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: [補檔][魔法少女奈葉/魔法少女奈叶][第1輯][MKV][粵語/內掛中文字幕][共13集全]