kaisetsuna 发表于 2012-11-27 16:39:22

居然有粤语!!话说我有DVD,不过是日语的 ,之前一直想转成DVDRIP
看来我只能坐享其成{:9_380:}
我还有 地球守护者21 ,不过也是日语的{:7_194:} @oyz22

oyz22 发表于 2012-11-27 20:37:01

kaisetsuna 发表于 2012-11-27 16:39 static/image/common/back.gif
居然有粤语!!话说我有DVD,不过是日语的 ,之前一直想转成DVDRIP
看来我只能坐享其成
我还有 ...

睇到kai仔@我啵,我记得21都有好多套rip在网上流传噶,感谢kai仔话我知!{:9_406:}

kristos 发表于 2012-11-28 10:44:09

以前电视播果阵冇睇.依家难得出合成.果断收藏起身先.多谢波风!

tonyliang 发表于 2012-11-28 20:45:49

稳到了,多谢晒波风兄分享

comcom 发表于 2012-11-29 23:18:11

Not know have this animation. Download first. {:9_370:}

wulove 发表于 2012-11-30 08:49:29

oyz22 发表于 2012-11-23 12:51 static/image/common/back.gif
哩部野其实早两个月已经搞定,好多地方都有透露的,不过苦于小水管无能上传始终拖着。前两天有幸得 ...

波風 射手网 有呢套字幕!!
係wo 唔知路比 係唔係會三國志呢!

oyz22 发表于 2012-11-30 11:35:12

wulove 发表于 2012-11-30 08:49 static/image/common/back.gif
波風 射手网 有呢套字幕!!
係wo 唔知路比 係唔係會三國志呢!

字幕还是带特效的字体呢,呵呵,我是懒得上传了,字幕让大家自理吧

wulove 发表于 2012-11-30 13:42:12

oyz22 发表于 2012-11-30 11:35 static/image/common/back.gif
字幕还是带特效的字体呢,呵呵,我是懒得上传了,字幕让大家自理吧

我只係講比你知姐 怕你冇呀嗎!!

oyz22 发表于 2012-11-30 13:47:48

wulove 发表于 2012-11-30 13:42 static/image/common/back.gif
我只係講比你知姐 怕你冇呀嗎!!

你觉得我有可能没咩?!{:9_380:}
搵得到的字幕我基本都有,搵不到的字幕我可能都有一些{:9_364:}最后,我就{:9_319:}

wulove 发表于 2012-11-30 14:07:17

oyz22 发表于 2012-11-30 13:47 static/image/common/back.gif
你觉得我有可能没咩?!
搵得到的字幕我基本都有,搵不到的字幕我可能都有一些最后, ...

呵呵......... 怏傳勁左好多 我上傳4mb 一秒- -!!
页: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: [原创][地球守护者GateKeepers][粤日双语][DVDrip][TV01-24Fin][R2JRAW合成]