肥叔叔 发表于 2012-10-28 18:13:09

[原创試看][不思議遊戲][愛子粵語+日語][640X480] [01]

【影片名稱】不思議遊戲
【影片集數】01
【影片大小】350M左右
【影片格式】WMV→DVDRip_MKV封装
【音頻格式】m4a
【存   期】20D
【語言字幕】漫步提供繁體字幕(唔d咩字幕組)
【存放網盤】度娘噶盤
【音頻錄製】圆醍醐 提供的愛子VCD(dat抽取)
【合成上傳】肥叔叔
【內容簡介】

PS:原本以為愛子VCD好足本冇咩難度,{:9_371:}點d後期有局部輕微變速{:9_400:}
       用時間伸展完美處理{:9_404:}愛子VCD真喺好足本啊。冇cut到,預告都是粵語的{:9_398:}。
因為喺盲合的,雖然可以導入視頻,不過冇點睇,不知不覺習慣了盲合{:9_349:}

個女一號,美朱真喺好搞笑(喺愛子配音度)
“我要替月行動,警惡懲奸{:9_367:}(搶人d美少女對白)”
d招式“美朱擺尾,美朱砸死蟹,還有放飛機”

後記:因為ATV粵語已經合完了,因此,本人只計劃搞完愛子粵語12話就算啦。

**** Hidden Message *****

ps:嚴禁盜連、如發現任何盜連行為 可能會度至暫停更新or永久停發
禁止一切分流, 轉載, 轉帖, 上轉視頻網

<< 免 責 聲 明 >>

● 下載鏈接 僅供網路測試,無任何販售行為及獲得任何利益。
● 本檔案的提供純為試看或試聽用途,請勿作商業上之用途。
● 請於下載完後24小時內自行將其檔案刪除,請購買支持正版。
● 若私自散佈造成任何法律責任,本人將對以上內容恕不負責

肥叔叔 发表于 2012-10-28 18:13:48

sf梗喺自己享受啦{:9_323:}

slinc 发表于 2012-10-28 18:14:33

肥叔叔 发表于 2012-10-28 18:17:33

slinc 发表于 2012-10-28 18:14 static/image/common/back.gif
前来支持,有人合左我唔洗再合了

得12話愛子啫

米仔還有其他愛子噶么?

oyz22 发表于 2012-10-28 18:19:26

后边的可能你要自己啃了啵

slinc 发表于 2012-10-28 18:20:11

oyz22 发表于 2012-10-28 18:21:52

后面的要用ATV的了,虽然系ATV的版本,不过他是买爱子版的

ling1988 发表于 2012-10-28 18:22:20

都有ATV版了!還VCD?{:9_374:}

chrisrex 发表于 2012-10-28 18:24:19

有vivian都唔错的{:9_347:}

肥叔叔 发表于 2012-10-28 18:24:51

oyz22 发表于 2012-10-28 18:21 static/image/common/back.gif
后面的要用ATV的了,虽然系ATV的版本,不过他是买爱子版的

AVT已經有人合曬啦,我齋整到12話,愛子的{:9_312:}
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原创試看][不思議遊戲][愛子粵語+日語][640X480] [01]