999avg 发表于 2015-7-8 07:20:39

konny 发表于 2015-7-6 12:19
目测楼主呢个片源应该係矢车菊压制组,睇落应该更新完了

magnet:?xt=urn:btih:E13953292339CC0746094A ...

请问是不是在动漫花园可以找到?

杜門卡遜 发表于 2015-7-8 07:31:16

又系一個大坑
希望唔係爛

卜李 发表于 2015-7-8 07:59:05

几时有齐全套?

qdmlqiytb 发表于 2015-7-8 11:37:14

konny 发表于 2015-7-8 12:24:34

999avg 发表于 2015-7-8 07:20
请问是不是在动漫花园可以找到?

压制组博客
http://blog.sina.com.cn/u/1757392347

动漫花园链接
http://share.dmhy.org/topics/view/399277_1_2_BDRip_BOX1-3_1-161_Menu_BK.html

mrdb 发表于 2015-7-8 14:38:42

konny 发表于 2015-7-7 12:42
其实就体积同完整性来讲,呢个960P嘅都可以噶了~~

我重见到压制组开压1080P了,不过得6集,如无意外应 ...

呢个我都见过,貌似已经系好耐之前已经整咗出嚟,好似去到54集都有,不过之后嘅就一直都冇更新过了……

mrdb 发表于 2015-7-8 14:52:47

konny 发表于 2015-7-7 12:42
其实就体积同完整性来讲,呢个960P嘅都可以噶了~~

我重见到压制组开压1080P了,不过得6集,如无意外应 ...

不过其实我觉得960p都ok,如果揾唔到1080嘅话,都打算用960合了

黑子 发表于 2015-7-9 11:56:27

亂馬1/2高清支持下

konny 发表于 2015-7-9 12:50:14

mrdb 发表于 2015-7-8 14:38
呢个我都见过,貌似已经系好耐之前已经整咗出嚟,好似去到54集都有,不过之后嘅就一直都冇更新过了……

原来已经去到54集,不过咁耐都无更新,真係几可惜噶

呢个乱马由于片源问题,我见压制组都差D要弃坑了,家阵难得出晒真係5容易~~~

konny 发表于 2015-7-9 12:50:39

mrdb 发表于 2015-7-8 14:52
不过其实我觉得960p都ok,如果揾唔到1080嘅话,都打算用960合了

咁你有无打算合完呢个巨坑咁?{:9_349:}
页: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: [亂馬1/2][BDrip][1280x960][粵日雙語][全161集]