marcofeng 发表于 2012-10-22 11:00:36

oyz22 发表于 2012-10-22 10:54 static/image/common/back.gif
泪眼杀星有人有全套的

系,我都收左全套。。。

飞天可乐人 发表于 2012-10-22 13:22:05

唔知而套动画系边几位配音员配呢?

whm315 发表于 2012-10-22 22:06:51

marcofeng 发表于 2012-10-22 01:13 http://www.deainx.net/static/image/common/back.gif
《伪钞堡垒》我记得好清楚系星期日晚播,我细个冇录像机,就用录音机录低片尾ed,最后果断独白记得好清楚 ...

"魔物獵人妖子,真魔神人傳,淚眼殺星,午夜之眼,魔界都市"5套都有錄過,淚眼殺星同午夜之眼小弟仲有VCD,而且上述動畫ATV播放嘅版本全部都出自"安樂"出品嘅配音即係同VCD一樣,仲有上述動畫ATV CUT左唔少鏡頭!!!!...... {:9_375:}
p.s.小弟仲有套安樂出嘅"超神傳說"VCD,同"新宿小男人"一樣都係三級成人動畫,安樂出嘅"新宿小男人"我都想要返VCD,不過超難揾! {:9_359:}

pxpxcw 发表于 2012-10-22 22:09:15

whm315 发表于 2012-10-22 22:06 static/image/common/back.gif
"魔物獵人妖子,真魔神人傳,淚眼殺星,午夜之眼,魔界都市"5套都有錄過,淚眼殺星同午夜之眼小弟仲有VCD,而 ...

whm兄有冇安樂出的LD{:9_361:}

whm315 发表于 2012-10-22 22:13:04

pxpxcw 发表于 2012-10-22 22:09 http://www.deainx.net/static/image/common/back.gif
whm兄有冇安樂出的LD

好遺憾! 由細到大都未擁有過LD機,所以未擁有過LD!! {:9_368:}
其實細個嗰時小弟電視嘅播放器就只有錄影機>VCD機>DVD機,只玩過三種!! {:9_371:}

pxpxcw 发表于 2012-10-22 22:15:36

whm315 发表于 2012-10-22 22:13 static/image/common/back.gif
好遺憾! 由細到大都未擁有過LD機!!
其實細個嗰時小弟電視嘅播放器就只有錄影機>VCD機>DVD機,只 ...

因為我聽講0079三部曲+馬反,tvb都係買安樂配音番黎播
配到錯漏百出,超級好笑

不過都冇所謂啦
期待其他舊物!{:9_358:}

joewong 发表于 2012-10-22 22:49:17

哇哇……有冇再旧啲啊,85年我都未出世啊……

marcofeng 发表于 2012-10-22 23:34:27

whm315 发表于 2012-10-22 22:06 static/image/common/back.gif
"魔物獵人妖子,真魔神人傳,淚眼殺星,午夜之眼,魔界都市"5套都有錄過,淚眼殺星同午夜之眼小弟仲有VCD,而 ...

超神传说系1还系第二套《狂王复仇》?第一套我系知道当年香港上映好震撼,我曾经睇过,《狂王复仇》都冇佢一半今劲。

我最想系稳到妖兽都市,当年安乐出过LD,vcd唔知道有冇出,当年我拧录影带俾LD店录,佢收我45元{:6_150:}算平了,当年我还录影过《校内写生》《妖兽教室》,你讲的Rober仔我都有过。。。{:6_147:}

我估你都有睇过《阿里安》,我系在无线深夜12点睇的,星矢冯锦堂配阿里安。。。全部都好怀念

whm315 发表于 2012-10-23 10:45:07

marcofeng 发表于 2012-10-22 23:34 static/image/common/back.gif
超神传说系1还系第二套《狂王复仇》?第一套我系知道当年香港上映好震撼,我曾经睇过,《狂王复仇》都冇佢 ...

安樂出嘅超神傳說一套共4盒雙VCD(即係全部8隻VCD),十幾年前ATV只播過超神傳說I及II,雖然嗰陣ATV已於深夜0100左右播,當然又係cut到七彩啦 {:9_381:}

"阿里安"同"維納斯戰記"兩套都有錄TVB播嘅版本(色情鏡頭同樣不留cut晒),兩套都係堂哥做主角,正!! {:9_404:}

lsjhldy 发表于 2012-10-23 11:46:00

果然是老物哈,不过我喜欢{:6_176:}
页: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: [原创][幻夢戦記レダ1985][日粤双语][DVDrip][640x480 WMV3]