wulove 发表于 2012-10-3 15:40:49

oyz22 发表于 2012-10-3 15:37 static/image/common/back.gif
讲真,我连边个合过都5清楚

我唔係問邊個合 我係叫你去下 幽助 版 1-17部!!
抽d 音頻比我去合- -呀 !! 呵呵!!

oyz22 发表于 2012-10-3 15:49:48

wulove 发表于 2012-10-3 15:40 static/image/common/back.gif
我唔係問邊個合 我係叫你去下 幽助 版 1-17部!!
抽d 音頻比我去合- -呀 !! 呵呵!!

你直接下就得啦,我如果上传掂的话先传到比你喔

wulove 发表于 2012-10-3 15:52:18

oyz22 发表于 2012-10-3 15:49 static/image/common/back.gif
你直接下就得啦,我如果上传掂的话先传到比你喔

我就係唔想下載咁多- -其他我只係想要條音頻- -呵呵 等我一陣問下其他人有冇先!!

oyz22 发表于 2012-10-3 15:54:38

wulove 发表于 2012-10-3 15:52 http://www.deainx.net/static/image/common/back.gif
我就係唔想下載咁多- -其他我只係想要條音頻- -呵呵 等我一陣問下其他人有冇先!!

你睇回帖中有没熟人,叫佢抽比你最快{:9_364:}
我连录影都没下{:9_371:}

tintin8320 发表于 2012-10-3 21:45:36

實在唔錯, 多謝

ko999 发表于 2012-10-4 00:21:48

几年前看过~~{:6_171:}

不明生物LT 发表于 2012-10-4 01:16:49

来迟了。。。。波风又有新作品{:9_330:}萝卜你至爱啦
可惜05年后嘅TVB与我无缘了
PS:今次你冇写部片几时播?

oyz22 发表于 2012-10-4 01:21:54

不明生物LT 发表于 2012-10-4 01:16 static/image/common/back.gif
来迟了。。。。波风又有新作品萝卜你至爱啦
可惜05年后嘅TVB与我无缘了
PS:今次你冇写部片几时 ...

不明果然系深夜党{:9_324:}
哈哈,原创的我就不写啦!等大家自己去了解,哩部正是05之作,最早片源都系来自winny的

不明生物LT 发表于 2012-10-4 01:41:09

oyz22 发表于 2012-10-4 01:21 static/image/common/back.gif
不明果然系深夜党
哈哈,原创的我就不写啦!等大家自己去了解,哩部正是05之作,最早片源都系来 ...

嗯,白天要出去,夜晚才有时间上网。。。。加上哩两日应该系网络问题飘雪同MU都上唔到{:7_238:}今晚先岩岩上到。
05之后冇话TVB,日语嘅新动画都冇睇几多,听就听得多了,都冇时间睇。。。。。

素还真 发表于 2012-10-4 02:03:30

这个是几时做过的还没有看过。
页: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: [补档合成][新大空魔龙][DVDrip][日粤双语][704x396][TV01-39FIN][R2JRAW...