oyz22 发表于 2012-7-31 00:00:59

经典之作!!!

i007 发表于 2012-7-31 00:11:35

超正啊!!!!仲以为再也下睇唔翻了,听日要稳下6月1前的贴先得,可能仲有好嘢miss了

i007 发表于 2012-7-31 00:14:07

oyz22 发表于 2012-7-31 00:00 static/image/common/back.gif
经典之作!!!

T_T 感动啊,唔喺睇到波风兄你回复差点就miss了这部超正嘢了,多谢啊!!!!
之前在粤漫见到,下唔到的,听日要睇翻6月1号前的帖先得,可能仲有好嘢miss了

oyz22 发表于 2012-7-31 00:29:39

i007 发表于 2012-7-31 00:14 static/image/common/back.gif
T_T 感动啊,唔喺睇到波风兄你回复差点就miss了这部超正嘢了,多谢啊!!!!
之前在粤漫见到,下唔到的 ...

7仔呀,115以后有关闭公开共享的可能呀,所以我都系来备份噶,你直接点发帖人头像,之后点主题咁样搵就好快啦{:9_406:}巴尔补档的都系好东东

i007 发表于 2012-7-31 14:54:32

oyz22 发表于 2012-7-31 00:29 static/image/common/back.gif
7仔呀,115以后有关闭公开共享的可能呀,所以我都系来备份噶,你直接点发帖人头像,之后点主题咁样搵就好 ...

了解了,即刻抄翻佢

i007 发表于 2012-8-1 15:07:59

oyz22 发表于 2012-7-31 00:29 static/image/common/back.gif
7仔呀,115以后有关闭公开共享的可能呀,所以我都系来备份噶,你直接点发帖人头像,之后点主题咁样搵就好 ...

波风兄啊,好惨啊,来不及收呢个啊,你收完未啊?琴日巴尔我先发现巴尔在6.1之前发了咁多好嘢咋,只来得及收了最小的一个《學美向前衝》

{:7_241:}

oyz22 发表于 2012-8-1 15:39:44

i007 发表于 2012-8-1 15:07 static/image/common/back.gif
波风兄啊,好惨啊,来不及收呢个啊,你收完未啊?琴日巴尔我先发现巴尔在6.1之前发了咁多好嘢咋,只来得及 ...

放心,七仔,我为你地留下左最后一道曙光!!{:9_395:}

i007 发表于 2012-8-1 15:55:55

oyz22 发表于 2012-8-1 15:39 static/image/common/back.gif
放心,七仔,我为你地留下左最后一道曙光!!

{:7_196:}多谢波风你啊,我得果2M真喺想拖都拖唔到咁快啊

oyz22 发表于 2012-8-1 15:57:44

i007 发表于 2012-8-1 15:55 static/image/common/back.gif
多谢波风你啊,我得果2M真喺想拖都拖唔到咁快啊

你准备18g空位啦,我怕迟下连好友共享都要解除啦!!

i007 发表于 2012-8-1 16:38:16

oyz22 发表于 2012-8-1 15:57 static/image/common/back.gif
你准备18g空位啦,我怕迟下连好友共享都要解除啦!!

两个帐号加咪可以吗?13430300434
页: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: [飘盘]星球流浪记[1-52完]